23948sdkhjf

Mester Tidende: Ny regering må hjælpe håndværksmestrene i Udkantsdanmark

Håndværkerfradrag og praktikpladspræmie skal være med til at rette op på aktivitetsniveauet i byggeriet med særlig fokus på Udkantsdanmark
- Mester Tidende har positive forhåbninger om, at de nye folkevalgte smøger ærmerne op og tager fat og løser en række af de store problemer i byggebranchen.

Det skriver chefredaktør Klaus Tøttrup på lederplads.

- Det gælder først og fremmest en udligning af aktivitetsniveauet i byerne og i udkantsdanmark . Konkret kan der være tale om at genoplive håndværkerfradraget med en grøn profil, så de små og mellemstore virksomheder i landdistrikterne kan øge aktivitetsniveauet og dermed være med til at sætte gang i en positiv aktivitetsudvikling, skriver Mester Tidendes chefredaktør.
.
Mester Tidende håber også, at de nye folkevalgte for alvor sætter ind mod ulovlig, udenlandsk arbejdskraft.

- Alle, der vil arbejde på danske vilkår er velkomne til at tage konkurrencen op med danske håndværkere. Men den ulovlige, udenlandske arbejdskraft hører ikke hjemme i et demokratisk velfærds- og retssamfund.
Det vrider konkurrencen og gør de lovlydelige håndværksmestre helt til grin – for deres egen skattepenge.

Endelig håber Mester Tidende, at de nye folkevalgte har mod og mandshjerte nok til også at tage fat på et af de allerstørste problemer; lærlingeproblematikken. Det kan helt konkret løses ved at genindføre praktikpladspræmien, understreger chefredaktør Klaus Tøttrup, der ønsker det nvvalgte Folketing god arbejdslyst
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.187