23948sdkhjf

Sådan kan man også bruge Torx-bits

TX25 som prop i Dråbe til flydende sæbe fra Ærø
Hvad har plast-emballage, flydende, økologisk sæbe og en Torx 25 med hinanden at gøre?

For Inge Dahl, der fremstiller sæbe nær Søby på Ærø, blev kombinationen resultatet af udviklingsarbejdet med en effektiv og bæredygtig emballage til den flydende sæbe. Torx 25’eren blev så at sige toppen på værket, da den fungerer som prop i den dråbeformede sæbedispenser.

Det skriver Mester Tidende.

- Da vi havde udviklet plastflasken, havde vi ikke lige råd til også at udvikle en effektiv prop, så det blev i stedet til en Torx 25. Den passer helt perfekt, forklarer Inge Dahl med et smil.
Der er blevet taget rigtig godt imod både sæben og Torx’en. Enkelte har endog forhørt sig, om Inge er leveringsdygtig i andre Torx-størrelser. Men det er der nu ingen planer om.


Også kryddersalt – uden Torx
Inge Dahls virksomhed, Sæberiet, har taget patent på designet af Dråben, som er fremstillet i LDPE plast.
Det er en stærk og solid plast, som er godkendt til fødevare. Plastemballagen indeholder hverken hormonforstyrrende kemikalier, farvestoffer eller blødgøringsmidler.

- Når Dråben er tømt for sæbe, kan den bruges som vandpistol, øresprøjte eller til saftevand. Torx’en kan lægges i værktøjskassen – så der er ikke noget affald, fremhæver Inge Dahl.
Udover sæbe i såvel flydende som fast form, producerer Inge Dahl en lang række velsmagende kryddersalte – dog uden Torx.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.127