23948sdkhjf

Fed håndværkerbutik i Herlev

På torsdag slår Carl Ras dørene op til ombygget og nyindrettet håndværkerbutik
På torsdag den 25. juni holder Carl Ras på Mileparken 31 i Herlev ombygningsfest i det, de kalder ”Danmarks fedeste håndværkerbutik”. Efter en lang ombygning er man nu klar til vise butikken frem og fejre det med en række stærke tilbud.

- Vi har i forbindelse med omformningen af butikken arbejdet med det mål for øje, at kunderne skal spare tid og have den bedste service, så de stadig får de rigtige varer med under armen, når de går derfra. Derfor har vi øget varetilgængeligheden, så der nu er fri adgang til mere end 18.000 varenumre, så kunden har mulighed for selv at se varen an og vælge om kvikkassen er det rigtige, eller om han vil have rådgivning med på vejen, forklarer butikschef, Chris Warburg.

Både for Chris Warburg og hans kolleger er det en ny hverdag, de står overfor på flere måder.
- Vi kan i den nye butik arbejde mere effektivt, fordi varernes placering er optimeret, så vi sparer mange skridt, og så glæder vi os over, at ombygningen er færdig.

Selvom vi har topmotiveret personale, så kræver det meget af dem at opretholde det høje serviceniveau, når der midt i den daglige drift bliver lagt 2.400 kvm. nyt gulv, og varerne bliver omfordelt på mere end 950 meter reoler, siger Chris Warburg.

Se åbningstilbuddene her:


Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078