23948sdkhjf

Ny nøglesælger hos GSV/Pitzner

GSV/Pitzners nye Key Account Manager, Pernille Levin har stor erfaring og et omfattende netværk inden for udlejning af lifte og løftemateriel
Afdelingschef Birger Hansen lægger ikke skjul på, at han og GSV/Pitzner har gjort et kup ved at få ansat Pernille Levin som Key Account Manager for lifte og løftemateriel.

- Hun har på egen hånd skabt en stor millionomsætning i sit tidligere job, og hun har i dag et stort produktkendskab og et omfattende netværk i bygge- og anlægsbranchen. Hun er simpelthen god til at håndtere kunder, siger Birger Hansen, der for næsten ni år siden selv ansatte hende hos Hertz Materieludlejning, hvor hun har været ansat siden – det seneste år under navnet Loxam efter opkøbet af Hertz.

Pernille Levin har tidligere også arbejdet med salg af byggematerialer, så hun har et indgående kendskab til bygge- og anlægsbranchen.

Lidt som at sælge flysæder
- Jeg er blevet bidt af at sælge serviceydelser, som udlejning jo er. Der er mange flere elementer i spil ved udlejning end ved salg af produkter. Hele kæden hænger sammen fra demonstration hos kunden, tilbudsgivning, klargøring, levering, evt. service under udlejningen osv. Samtidig gælder det om at få udlejet det, vi har i flåden og hverken mere eller mindre. Det er lidt som at sælge flysæder, siger Pernille Levin.

- Hos GSV/Pitzner får jeg mulighed for at arbejde med pakkeløsninger, fordi firmaet både arbejder med entreprenørmateriel, skure, pavilloner, lifte, arbejdsplatforme, teleskoplæssere, stillads og forskellige typer løftemateriel. Jeg kommer til at arbejde bredere, og det synes jeg er spændende. Det gælder jo om at opfylde så mange af kundens ønsker og behov som muligt og helst være totalleverandør.

- Jeg kommer til primært at beskæftige mig med de lidt større kunder og skal også fokusere på at tiltrække nye kunder, så vi kan konsolidere og udbygge vores kundeportefølje. Det glæder jeg mig til i et firma, hvor hele organisationen er så stærk og senest er blevet yderligere styrket ved den kommende fusion med GSV, siger Pernille Levin.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078