23948sdkhjf

Ny app giver inspiration til køkken- og badeelementer

Hansgrohe@home app gør muligt at planlægge badeværelset og køkkenet. Version 4.0 kommer med fotofunktion og flere produkter: Bl.a. gratis bad- og køkkeninspiration til smartphone og tablet
Appen Hansgrohe@home til iPad, iPhone og Android gør det muligt at se, hvordan et Hansgrohe-armatur vil se ud hjemme ved hånd- eller køkkenvasken, eller hvordan forskellige bruseløsninger vil passe ind i brusenichen.

Appen er blevet downloadet over 135.000 gange og indeholder nu endnu mere inspiration. Bad- og armaturspecialisten Hansgrohe SE gør det dermed endnu lettere for sine kunder at planlægge badet og køkkenet digitalt.

Nyt til køkken og bad med et fingerstrøg
Appen virker ud fra et simpelt princip: Tag et billede af den eksisterende håndvask, køkkenvask eller bruseniche og visk det eksisterende armatur eller bruser ud med fingeren. Vælg så det ønskede produkt fra Hansgrohes sortiment og placer det på billedet – i 2D eller 3D. Det giver et realistisk billede af, hvordan Hansgrohe-produktet faktisk ville se ud på det aktuelle sted.

Man kan vælge mellem både velkendte og helt nye Hansgrohe-produkter, når man fornyr sit bad eller køkken direkte på skærmen – det giver mulighed for at afprøve både klassisk design og moderne linjer, inden man bestemmer sig. Til bruseren kan der tilmed vælges mellem en klassisk løsning med en termostat og brusersæt, et større brusersystem i form af Showerpipes eller endda en indbygningsløsning, hvor armaturteknikken er skjult inde i væggen.

Næste skridt: Del resultatet eller kontakt en fagmand
Når man er tilfreds med resultatet på skærmen, er det let at gemme billedet eller dele det på Facebook og via e-mail. Appen indeholder også Hansgrohes forhandlersøgning, så man med det samme kan finde den nærmeste fagmand, som kan hjælpe med at gøre drømmebadet eller køkkenet til virkelighed.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.158