23948sdkhjf

Effektiv IT-service til entreprenører og maskinstationer

Danske Maskinstationer og Entreprenører (DM&E) stiller 20 erfarne IT-medarbejdere fra Jysk IT i Billund til rådighed for sine 730 medlemmer
- Vi har erkendt, at vi ikke kan skabe værdi for vores medlemmer ved selv at levere IT-service, fortæller branchedirektør i DM&E, Bent Juul Jørgensen. Derfor nedlægges den énmandsbetjente IT-afdeling, og opgaven bliver outsourcet.

- Valget er faldet på Jysk IT, for vi ledte efter en samarbejdspartner, der havde musklerne og erfaringen. Jysk IT er i forvejen landsdækkende med IT-service i forhold til landbrug og dyrlæger, så de er kendte med vores branche og udgør derfor et godt match, siger Bent Juul Jørgensen.
Samarbejdet skal give DM&E’s medlemmer et kvalitetsmæssig og servicemæssigt løft på IT-området.

Service-løft
- Jysk IT har opbygget en organisation, hvor de 20 mand er specialister hver på deres felt, og jeg er helt tryg ved, at vores medlemmer vil få en god service. Jysk IT har ry for at stå til rådighed, præcis når kunden har brug for det, og det er en del af virksomhedens DNA, at ingen medarbejder slipper en opgave, før den er løst, fremhæver Bent Juul Jørgensen.

Peter V. Tomsen, der er direktør for Jysk IT kalder det nye samarbejde for epokegørende, og Bent Juul Jørgensen er enig. Ved at forene kræfterne mellem de to landbrugsrelaterede organisationer, vil der ske et løft af den service, der kan tilbydes, sammen med at den større volumen er med til at holde omkostningerne i ro, siger han.

Skarpe priser
I Jysk IT er den store gevinst ved samarbejdet med DM&E en mere rationel og effektiv drift.
- Vi driver en landsdækkende IT-service på landbrug og dyrlægeklinikker, men det siger sig selv, at når vi fx har 40 landbrug og dyrlægen på Bornholm, så bliver det mere rationelt, at vi også får øens maskinstationer med, forklarer Peter V. Tomsen.

- Det større kundegrundlag betyder, at vores indkøb bliver mere konkurrencedygtige, så vi kan fortsætte med utroligt skarpe priser, lover IT-direktøren.

Medlemmerne i DM&E kan ved Jysk IT få hjælp til alle typer af IT-opgaver. Det gælder internetforbindelse, telefoni - ja, alt lige fra bestilling af ny toner til hele IT-driften af maskinstationen med al hardware og hosting.

Danske Maskinstationer og Entreprenører har 730 medlemmer blandt entreprenører, landbrugsmaskinstationer og skoventreprenører.
Medlemmerne omsætter for 6 mia. kr. om året og beskæftiger 4.500 ansatte.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.204