23948sdkhjf

Malermestre belønner flot arbejde

Alle privatkunder kan deltage i konkurrence, hvis de har fået malet boligen af et medlem af Danske Malermestre
Med ”Prisen for godt malearbejde” sætter Danske Malermestre igen i år fokus på det flotte malearbejde, som privatkunder får udført i samarbejde og samråd med den professionelle malermester. Vinderen af prisen modtager 25.000 kr., og den ære tilfaldt sidste år beboerne på Bårse Præstegård, som havde fået malet de gamle stuer af malermester Birthe Olsen.

Hun fik rådgivet dem til at vælge farver frem for hvid, for en hvid væg er ikke altid et godt match til de eksisterende farver i lofter, gulve og døre, og med smukke møbler i mange farver er det mere spændende at få rummene til at spille med i de farver, der er i møbler, tæpper og malerier.

- Mange tænker, at det er så nemt med hvidt, for så kan man nemt skifte møbler eller malerier og nips ud. Man skal selvfølgelig også tænke mere over farverne, når man har valgt en kulør til væggene, men det bliver sjovere med farver, mener Birthe Olsen.

Rum med forskellige farver træder i karakter hver for sig, og man husker i højere grad hvert rum, forklarer malermesteren, der bestemt ikke var bange for at bruge mørke farver i præstegården.

- Hvis den føles godt for dig, og du er godt tilpas med en mørk og varm farve, så skal du bruge den. Man siger, at de kolde farver skal bruges i nordvendte rum, men hvis ikke man er til kolde farver, så mener jeg ikke, at man skal vælge dem, fastslår malermesteren.

Alle privatkunder kan senest 1. oktober sende billeder og en beskrivelse ind af deres bolig i farver, hvis de har fået det malet af et medlem af Danske Malermestre. Det kan være alt fra farvesætning af et helt hus til brug af nye materialer eller en markant brug af en farve i et enkelt rum.

- Med prisen vil vi åbne forbrugernes øjne for, at maleren er ekspert på sit felt og kan rådgive om såvel farver som materialer. Vi synes, der bliver brugt meget hvidt, og det er synd, når nu maleren kan komme med sin erfaring og sin viden om farver og harmoni, siger direktør i Danske Malermestre, Ole Draborg.

Læs mere om prisen her:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.236