23948sdkhjf

Maskinhuset lukker afdeling på Fyn

Manglende rentabilitet fører til lukning af Maskinhusets filial i Vissenbjerg. Alle medarbejdere trækkes til Horsens
Maskinhuset lukker sim afdeling i Vissenbjerg på Fyn. Baggrunden for omstruktureringen er flere, men først og fremmest at markedet har udviklet sig.

Det fortæller direktør Johnny Lauritzen, direktør hos Maskinhuset A/S i Horsens.

- Vores værkstedsfaciliteter i Vissenbjerg, som blev etableret i 2004, er utidssvarende og ikke længere optimale. I dag har flere af vores kunder – typisk entreprenører – eget lille værksted og mekanikere, som udfører mindre reparationer og service på deres entreprenørmaskiner og småmateriel, siger Johnny Lauritzen.

Men også den teknologiske udvikling spiller ind.

- Vores veluddannede, udekørende servicemontører kører i dag rundt i topmoderne og veludstyrede servicebiler og er i stand til at lave selv komplekse reparationer på stedet ude hos kunden, forklarer Johnny Lauritzen og understreger, at de fynske kunder ikke kommer til at mærke ændringen.

- Kunderne kan også fremover forvente et højt serviceniveau hos os. Økonomisk sikrer omstruktureringen, at vi kan holde priserne på maskiner, service og reservedele nede på et absolut konkurrencedygtigt niveau, siger han.

Ingen job nedlægges
Afdelingen i Vissenbjerg talte fire mand på værkstedet og en sælger, som alle fortsætter deres arbejde hos Maskinhuset.

Værkfører Mads Ansbjerg er ny daglig værkfører i Horsens. De to montører, som begge er bosatte på Fyn, Jacob Søndergård og Ulrik Brødsgaard, fortsætter som udekørende servicemontører på Fyn. Richard Stengaard fortsætter sin læretid i Horsens. Og endelig fortsætter Palle Andersen med at sælge Terex-maskiner på det fynske distrikt.

Rokaden betyder, at nuværende værkfører i Horsens, Torben Laursen, er ny eftermarkedschef.
Lukningen af driften i Vissenbjerg har netop fundet sted.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.218