23948sdkhjf

Jeld-Wen vokser med 200 medarbejdere

Dør- og vindueskoncernen med europæisk hovedkvarter i Løgstør har købt norske Dooria.
Jeld-Wen offentliggjorde mandag nyheden om en markant skandinavisk investering.

Købet af Dooria, der hører til blandt de største producenter af trædøre i Norden, skal give større muligheder på skandinaviske nøglemarkeder.

- Opkøbet er i linje med vores målsætning om at vokse og udvide vores produktionskapacitet for døre og vinduer i Europa, siger Kirk Hachigian, præsident og CEO for Jeld-Wen.

Dooria, med hovedsæde i Oslo, Norge, har tre fabrikker i Sverige og råder over en medarbejderstab på cirka 200. Den 68 år gamle virksomhed er en førende leverandør af døre til bolig- og erhvervsejendomme på de svenske og norske markeder.

Vilkårene for handlen er ikke offentliggjort.

Om Jeld-Wen
Jeld-Wen Northern Europe er en del af amerikanske Jeld-Wen Windows & Doors, som med aktiviteter på fire kontinenter er verdens største inden for sit felt. I Skandinavien markedsføres produkterne under varemærket Swedoor.

Jeld-Wen Northern Europe er også Europas ledende inden for produktion og markedsføring af døre. Virksomheden har 17 salgs- og produktionsenheder i syv lande, hvor mere end 2.700 dedikerede medarbejdere arbejder for at realisere en vækststrategi, som skal gøre Jeld-Wen markedsledende.

Northern Europe omsætter samlet for mere end 300 mio. EUR årligt.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.188