23948sdkhjf

Dansk udlejer køber verdens største bomlift

Med en maksimal arbejdshøjde på 58,5 meter er GSV/Pitzners nyindkøbte JLG bomlift verdens hidtil største.
Der er kun sat et mindre antal JLG 1850SJ i produktion, og endnu færre kommer til Europa. 58,5 meter arbejdshøjde på en bomlift er ikke hverdagskost, og det første eksemplar til et dansk udlejningsfirma er bestilt af GSV/Pitzner.

- Danmarks største udlejningsvirksomhed køber verdens største lift, som Birger Hansen fra GSV/Pitzner udtrykker det.

Foruden kæmpeliften har GSV/Pitzner indtil videre i år også indkøbt otte store JLG bomlifte med en arbejdshøjde på 43 meter.

- Det er en rigtig stærk udvidelse af flåden. De nye JLG 1350 med en løftehøjde på 43 meter er allerede udlejet, og den nye 58,5 m har vi efterspørgsel efter dels fra industrikunder og dels til større byggeprojekter. Vi forventer, at den vil blive lejet ud på længerevarende lejemål, siger Birger Hansen.

En traditionel bomlift – bare større
JLG er verdens førende producent af professionelle lifte, og JLG 1850SJ havde verdenspremiere på Bauma-messen i München i 2014. Liften har en maksimal kapacitet i kurven på 453 kg og kan tage 226 kg med fuldt udlæg på 24 meter horisontalt eller 58,5 meter lodret.

Ifølge Birger Hansen er det en imponerende stor maskine med tilsvarende markante specifikationer. Liften er en traditionel bomlift, bare større end alle andre med teleskopudskud og en jib-arm, der kan dreje 120 grader vertikalt.

- Det er en hurtig lift, der kan række rigtig højt og rigtig langt, hvis man har behov for det, men det er også en lift med meget stor kapacitet, hvis man ikke har behov for den maksimale rækkevidde. Det giver mulighed for at have både materialer og værktøj med sig op i den rummelige kurv, fortæller Birger Hansen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078