23948sdkhjf

Sydsjællandsk vvs-firma skifter ejer

Vvs-firmaet Frede Nielsen i Glumsø overdrages fra mester til to svende.
Vvs-installatør Per Nielsen overtog familiefirmaet i Glumsø ved Næstved efter sin far i midten af 80'erne. Nu skifter skifter virksomheden ejer igen.

For cirka syv år siden købte Jannick Jørgensen sig ind i firmaet. Nu skal han skal drive det sammen med Ronni Nielsen, som efter tre år som svend har taget en installatøreksamen.

Selv om efternavnet er det samme, er Ronni Nielsen ikke en del af den nuværende ejerfamilie.

Både Jannick Jørgensen og Ronni Nielsen er udlært og har arbejdet i firmaet. Jannick Jørgensen har arbejdet i firmaet i næsten 28 år, og han ser frem til at skulle stå i spidsen for virksomheden.

- Det har altid været en god arbejdsplads, og det er et sted, hvor medarbejderne bliver i mange år, siger han til Building Supply.

Per Nielsen, der har arbejdet i firmaet siden 1978, er aldersmæssigt tæt på de 60. Han føler sig nedslidt og vil nu lade sig udfase langsomt som ejer og leder.

Ejerskiftet sker mens Frede Nielsen VVS er involveret i renoveringen af Birkehaven i Næstved, som er et boligområde, bestående af 373 rækkehuse. En opgave i millionklassen og et af de største projekter, som vvs-firmaet har medvirket til.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.22