23948sdkhjf

Bliv mere synlig på kommende byggerier på Sjælland

På Netværket SYD’s første arrangement efter sommerferien bliver omdrejningspunktet de nuværende og kommende byggeprojekter, anlægsopgaver og serviceaftaler på Sjælland
Region Sjælland indleder arrangementet den 25. august hos Varig Teknik & Miljø i Sorø med at fortælle om nuværende og kommende opgaver på regionens sygehuse herunder planerne for genudbuddet af moderniseringen af Nykøbing Falster Akutsygehus. Deltagerne vil samtidig få unik information om service- og rammeaftaler indenfor andre af regionens områder i fremtiden.

Herefter lægger Sorø kommune – Teknik, Miljø og drift, Plan, Byg og Trafik op til dialog om kommende budgetlagte opgaver på kommunens ejendomsportefølje.
Områdets rådgivende ingeniører Dines Jørgensen og Co. fortæller om nuværende og kommende opgaver, som de arbejder på i regionen.

Den gode aftale
- Det kan være dyrt, når byggerier ligger stille pga. en konflikt, udtaler Steffen Nielsen fra Partneradvokater i Ringsted, som deler ud af tips og trick i sit indlæg om, hvordan den gode aftale kan minimere, at der opstår konflikter.
Arrangementet rundes af ved arkitekterne.as, der efter en fornyelsesproces med navneforandring og ny hjemmeside arbejder med kreativ transformation i nuværende og kommende opgaver, som kan have interesse for entreprenører og nye samarbejdspartnere i området. arkitekterne.as har afdelinger i Slagelse og Holbæk.
Efter indlæggene vil der være mulighed for individuel dialog med de enkelte gæstetalere.

Har du yderligere spørgsmål til arrangementet er du velkommen til at kontakte Netværksleder, Michael Foltinger på mfo@nsyd.dk eller telefon 31 16 91 90.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.879