23948sdkhjf

MT Højgaard vinder broentreprise

Vinderen af sidste store broentreprise på Holstebromotorvejen er fundet
Det bliver MT Højgaard, der skal opføre de sidste broer på Holstebromotorvej.

Entreprenørvirksomheden vandt udbudsrunden og har netop indgået kontrakt med Vejdirektoratet om den sidste store broentreprise på Holstebromotorvejen. Opgaven har en værdi på 90 mio. kroner. Dermed er alle kontrakter på at bygge broer på Holstebromotorvejen nu næsten faldet på plads, oplyser Verjdirektoratet.

Det drejer sig dels om to landskabsbroer: En ved Savstrup Å og en ved Gammelby Bæk. Begge steder ligger ved Mejrup, lige syd for Holstebro.

Desuden skal entreprenøren også bygge en motorvejsbro, der hvor motorvejen krydser Viborgvej lige øst for Holstebro.

”Vi er sådan set allerede involveret i Holstebromotorvejen, da vi er underleverandør for M.J. Eriksson på entrepriserne nede ved Snejbjerg ved Herning. Vi er glade for at være i gang dernede, og vi glæder os til, at vi nu skal lave mere. Det er spændende arbejde, og vi kender jo allerede de involverede fagpersoner fra Vejdirektoratet, så det er en fordel,” siger Henrik Olesen, afdelingsleder fra M.T. Højgaard, ifølge en pressemeddelelse fra Vejdirektoratet.

Arbejdet begynder i år

Broerne på den sidste store entreprise byder også på udfordringer.

”Der er for eksempel værdifuld natur ved Savstrup Å, som vi skal tage hensyn til under arbejdet,” siger Henrik Olesen.

Projektleder fra Vejdirektoratet Janie Ipsen glæder sig over at endnu en kontrakt er indgået.

”Broentrepriserne er en meget vigtig del af det samlede anlægsprojekt på Holstebromotorvejen og samtidig noget af det mest synlige ude på strækningen. Det er vigtigt for Vejdirektoratet at arbejde sammen med kompetente fagfolk om sådanne opgaver, så jeg ser frem til samarbejdet med alle vores entreprenører,” siger Janie Ipsen.

Anlægsarbejdet begynder her i efteråret 2015. Selve konstruktionen af broerne forventes at være færdig i efteråret 2017.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125