23948sdkhjf

Nyansættelser i byggebranchen

Læs i dag om nye medarbejdere hos blandt andre Cembrit, Egernsund Tegl og Strømberg & Sahl.
Arkas A/S
Jan Larsen er ansat som ekstern projektkonsulent med speciale i certificerede ståldøre - både brand, lyd og sikkerhedsdøre. Han kommer fra tilsvarende stilling hos Jyde Port A/S.

BetaPack A/S
Rune Verge er ansat som byggeteknisk rådgiver og skal varetage virksomhedens kontakt til kunderne i Jylland. Han kommer til virksomheden med en byggeteknisk og salgsmæssig baggrund og har senest arbejdet med salg og rådgivning af præfabrikerede træelementer.

Niels Jensen er udnævnt til salgschef. Han kommer fra en intern stilling som byggeteknisk rådgiver.

Cembrit
Benn Riis Ebbesen, 56 år, Hørsholm, er ansat som projektkonsulent med ansvar for projektsalg og rådgivning til arkitekter, entreprenører, boligselskaber og pre-fab på Sjælland og Lolland Falster.

Han kommer senest fra en stilling som salgskonsulent hos DanSpær og har tidligere arbejdet hos Lindab, DS Stålprofil og Lundgaard Teglværk.

Duravit
Søren Birkelund Rasmussen er ansat i en nyoprettet stilling som salgskonsulent for Fyn og det sydlige Jylland. Han har en baggrund som distriktsansvarlig hos Max Sibbern og som salgschef for Dansani.

Egernsund Tegl
Claus Rasmussen er ansat som arkitektrådgiver i distrikt Sjælland og får samtidig ansvaret for det internationale projektsalg. Han kommer senest fra en stilling som key account manager i ThyssenKrup Elevator A/S.

Bo Thorn-Jakobsen er ansat som key account manager i distrikt Sjælland med ansvar for forhandlere, typehusfirmaer, entreprenører og murerfirmaer samt mindre arkitektvirksomheder i provinsen. Han kommer senest fra en stilling som markedschef i firmaet Peri A/S.

FB Gruppen
Amir Nuspahic, 30 år, er ansat som projektudviklingschef. Han er teknisk uddannet og merkonom og kommer senest fra en stilling som salgsleder hos Spæncom. (Kilde: Børsen).

Grontmij
Fereshteh Yousefi er ansat som konstruktionsingeniør i Aarhus- afdelingen i Aarhus. Hun er nyuddannet diplomingeniør med speciale i bærende konstruktioner fra Ingeniørhøjskolen i Aarhus. (Kilde: Børsen).

Claus Dewulff er ansat som projektchef i afdelingen for projekt- og byggeledelse i Glostrup. Han er uddannet bygningsingeniør og kommer fra en stilling som projektleder i Hvidovre Hospitals projektafdeling. (Kilde: Børsen).

Carsten Møller er ansat som chefbyggeleder i afdelingen for projekt- og byggeledelse i i Glostrup. Han er uddannet bygningsingeniør og kommer fra en stilling som chefbyggeleder hos, hvor han arbejdede i 14 år. (Kilde: Børsen).

Nicklas Christophersen er ansat som driftsrådgiver i afdelingen for facilities management i Glostrup. Han er nyuddannet el-installatør og har tidligere været praktikant og timelønnet i afdelingen. (Kilde: Børsen).

Jesper Riise er ansat som konsulent. Han er nyuddannet VVS-installatør og har mange års praktisk erfaring fra en stilling som gastekniker. (Kilde: Børsen).

Martin Grønbak Pedersen er ansat som driftsrådgiver. Han er nyuddannet energiteknolog fra Københavns Erhvervsakademi. (Kilde: Børsen).

Sideløbende med uddannelsen har han gennemført Grontmijs Commissioning kurser. Martin Grønbak Pedersen skal i sin nye stilling arbejde med commissioning, energioptimering og driftsrådgivning.

Niels Boel er ansat som chefrådgiver. Han kommer fra en stilling som business development manager hos Trend Control Systems og har mere end 15 års erfaring med forretningsudvikling. (Kilde: Børsen).

H+Arkitekter
Jakob Frimand er ansat som arkitekt og skal blandt andet styrke området inden for pleje-, ældre- og handicapområdet.

Han har de seneste tre år arbejdet med omsorg, tilgængelighed og demens hos ACK Arkitekter i Oslo.

KAB
Flemming Eismark er ansat som ejendomsudvikler Flemming Eismark. Han er uddannet ingeniør og har tidligere arbejdet med udvikling hos blandt andre Keops/Landic og By & Havn.

Køge Kyst
Tove Skrumsager Frederiksen, 48 år, er ansat som projektchef i en nyoprettet stilling, hvor hun vil tilføre en samlet styrkelse af Køge Kyst-projektets ledelse.

Hun kommer fra en stilling som projektchef i Metroselskabet og Hovedstadens Letbane med ansvar for Letbanen på Ring 3. I perioden 2008-11 var hun ansat i Køge Kommune – først som drifts- og anlægschef, dernæst som konstitueret teknisk direktør og endelig som chef for kommunens Ejendomscenter.

Tove Skrumsager Frederiksen har p.t. barselsorlov og starter i Køge Kyst omkring 1. november.

Niras
Andreas Sundby Jessen, 30 år, er ansat som bygningskonstruktør i afdelingen i Allerød. Han er uddannet bygningskonstruktør med specialeretning i FM og kommer fra en stilling som byggeleder i et ombygnings- og renoveringsfirma.

Outline Vinduer
Joan Jensen, 28 år, er ansat i kundecenteret, hvor hun skal varetage generelle interne salgsopgaver, herunder rådgivning og vejledning af kunder samt håndtering af forespørgsler, tilbud og ordrebehandling.

Pro Tec Vinduer
Chris Andersen, 45 år, er ansat som servicekoordinator. Han har 13 års erfaring fra vinduesbranchen og har de seneste fem år arbejdet som ekstern serviceleder ved Rationel Vinduer.

Roxtec Denmark ApS
Stig Rostell er ansat som Business Coordinator, Technical Lead, med ansvar for kundeservice og ordremodtagelse. Han er uddannet diplomingeniør i elektroteknologi og har solid erfaring med teknisk support.

Scantruck
Kim Møller, 38 år, er ansat som ny Komatsu-distriktschef i Østjylland. Han har de seneste fire år arbejdet med udlejning af entreprenørmaskiner hos Cramo og har tidligere været ansat i BMS.

Jeppe Hansen, 42 år, er ansat som ny Komatsu-distriktschef i området Sønderjylland/Fyn som sit revir. Han kommer fra en stilling hos Masytec, hvor han har haft ansvar for salg af centralsmøringsanlæg til blandt andre Scantruck. Tidligere har han solgt Caterpillar-maskiner hos Pon Equipment.

Strømberg & Sahl
Jan Hansen, 56 år, er tiltrådt som projektleder. Han kommer senest fra en stilling som seniorbyggeleder hos Christiansen & Essenbæk og har tidligere bl.a. arbejdet som produktionsleder hos NCC Rasmussen & Schiøtz A/S.

Karina Frid, 43 år, er tiltrådt som projektleder Hun kommer senest fra en stilling som byggeleder hos Juul & Nielsen A/S og har tidligere arbejdet som projektleder i Focus2 A/S, tilbudsmedarbejder hos Elindco Byggefirma A/S og byggeleder hos Jönsson A/S.

Tektra A/S
Niels K. B. Jensen er ansat som distriktschef i området øst for Storebælt. Han har cirka 20 års erfaring fra portbranchen.

Vejle Kommune
Lisbet Wolters, 47 år, er ansat som ny stadsarkitekt i Vejle Kommune, hvor hun afløser Henrik Stjernholm.

Lisbet Wolters er uddannet fra Arkitektskolen i 1997 og har en baggrund som medarbejder og leder hos Årstiderne Arkitekter – senest segmentleder for almene boliger med hovedansvar for salg og udvikling på tegnestuerne i henholdsvis København, Herning og Silkeborg.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.344