23948sdkhjf

STARK udvider paletten

STARK tilbyder nu et komplet professionelt malingprogram og malerudstyr
Den moderne håndværkers mest værdifulde ressource er tid. Derfor lancerer byggecenteret STARK nu en håndsrækning til landets professionelle malere, der fremover vil reducere tiden brugt på indkøb markant: Som byggeriets førende leverandør til håndværkere ruller STARK nemlig et fuldt udbygget professionelt malingprogram ud i samtlige 90 byggecentre.

Malingprogrammet består af RAW-kvalitetsmalinger, der produceres på en af verdens største malingfabrikker i Tyskland. Disse suppleres af en række Dyrup-produkter, og programmet lægger sig i forlængelse af de velkendte løsninger, som maleren i forvejen benytter sig af hos STARK. Mange malere køber i forvejen mange typer byggematerialer, beklædning, udstyr og tilbehør, samtidig med at de benytter sig af byggecenterets services.

Under samme tag
”Vi ønsker at give landets professionelle malere de stærkest mulige kort på hånden i forhold til at optimere arbejdstiden og holde en høj kvalitet i arbejdet. Derfor samler vi alle de løsninger, som maleren har behov for til sit arbejde, under ét og samme tag ude i hvert enkelt byggecenter. Så behøver maleren fremover kun at handle ét sted og sparer på den måde kostbar tid på indkøb,” fortæller adm. direktør Søren P. Olesen fra STARK og fortsætter:

”Der er et stort forretningsmæssigt potentiale i malermarkedet. Vi mener, at vi med vores mangeårige erfaring som den professionelle håndværkers foretrukne leverandør kan gøre en reel forskel for landets professionelle malere og ser det derfor som naturligt at udvide engagementet. Samtidig bliver STARK et naturligt mødested for endnu en faggruppe inden for byggeriet. Det betyder, at der i fremtiden vil være endnu større mulighed for at danne nye, professionelle kontakter mellem maleren, tømreren, mureren og entreprenøren.”

Gælder i alle STARK-butikker
Det nye tiltag fra STARK forventes at komme alle malere til gode og ikke mindst malermestrene i provinsen, som førhen har skullet ud at køre langt til nærmeste malergrossistcenter, når malerbøtterne var tomme. De kan nu i stedet nøjes med at smutte hen til et af landets 90 STARK byggecentre og ved samme lejlighed få fyldt varebilen op med øvrige byggematerialer, tilbehør, beklædning osv. Dermed slipper de for at skulle køre flere forskellige steder hen.

Men også de større entreprenørfirmaer, som f.eks. er i gang på byggepladserne i landets større byer, kan fremover nyde godt af de nye muligheder. F.eks. kan man købe maling på samme vilkår og til samme pris over hele landet, ligesom man kan bestille større malingleverancer helt frem til kl. 21.00 og få dem leveret på byggepladsen inden kl. 10.00 næste dag.

”Det nye tiltag lægger sig i naturlig forlængelse af den landsdækkende leveringssikkerhed, service og tilgængelighed, som vi tilbyder. F.eks. i form af vores udvidede åbningstider over hele landet. Maleren behøver ikke længere at bruge tid på at shoppe rundt eller køre langt efter løsningerne, men kan få det hele samlet ét sted fra,” understreger Søren P. Olesen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.205