23948sdkhjf

Grøn messe er også for kloakmestre

Have & Landskab også interessant for entreprenør- og kloakmestervirksomheder
Lokal Afledning af Regnvand (LAR) er et vigtigt element ved fremtidens håndtering af regnvand, hvor man binder de afløbstekniske problemstillinger sammen med kreativ udformning af haver og anlæg.

Når Have & Landskab den 26.- 28. august slår dørene op til den traditionsrige udstilling med ca. 250 udstillere vil brancheforeningen Danske Maskinstationer & Entreprenører (DM&E) derfor igen være på plads med viden og værktøjer til den grønne branche.

Brede emner

”Have & Landskabsmessen bliver af mange måske opfattet som en snæver og specialiseret messe, men faktisk er messen meget interessant for rigtig mange forskellige aktører, hvilket også ses i den brede udstillerskare.

Selv repræsenterer DM&E rigtig mange entreprenørvirksomheder, som løser opgaver inden for det grønne område herunder også skoventreprenører og autoriserede kloakmestervirksomheder”, fortæller konsulent Søren Christensen fra brancheforeningen Danske Maskinstationer & Entreprenører.

”Messen er rigtig interessant for både os som brancheforening og ikke mindst mange af vores medlemsvirksomheder, som løser en lang række opgaver i den grønne sektor. Men der er også rigtig god inspiration at hente for eksempelvis autoriserede kloakmestervirksomheder, hvor et af de emner, der i øjeblikket ligger højt på dagsordenen er Lokal Afledning af Regnvand også kaldet LAR”, forklarer Søren Christensen.

Værktøjer til branchen

”Ved mange LAR-løsninger tænkes netop de afløbstekniske problemstillinger sammen med den kreative udformning af en have eller et opholdsareal. Og man skal huske, at netop nedsivning af regnvand er autoriseret kloakmesterarbejde”, pointere han.

”På Have & Landskabs-messen findes også en række maskinudstillere med spændende maskiner og hjælpemidler til branchen. På vores egen stand vil DM&E være på plads med faglig viden og værktøjer til branchens virksomheder, herunder bl.a. IT-værktøjer med fokus på tegneværktøjer og kvalitetssikring samt arbejdsmiljø, økonomi og virksomhedsrådgivning mv. Vi ser meget frem til at tage imod alle de medlemmer og andre interesserede, der ligger vejen forbi vores stand”, siger Søren Christensen.

Artiklen er en del af temaet Have & Landskab '15.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078