23948sdkhjf

Simple it-løsninger som hjælper håndværkere

I fire danske byer bliver der fremstød for smartløsninger til håndværksbranchen.
Fire leverandører af it-løsninger går sammen om et landsdækkende fremstød, der skal gøre håndværksfirmaer opmærksomme på mulighederne i at bruge it til at hjælpe forretningen.

De fire arrangører bag fremstødet er Ernst & Young, e-conomic, Intempus og ProLøn, og blandt de fremviste løsniniger er der blandt andet løsninger inden for økonomi, timestyring, sagsstyring og løn og leverandørfakturaer.

- Vi er meget bevidste om, hvor travl en hverdag de danske håndværksmestre har. De skal både sørge for, at virksomheden har en indtjening, at der er styr på omkostningerne og ordrerne, at medarbejderne ved, hvad de skal lave osv. Derfor mener vi ikke, at man kan forvente, at de også har styr på alt, hvad der rører sig inden for it-branchen. Som leverandører har vi selv et ansvar for at sprede det glade budskab om værdien af moderne it, siger Peter Haahr fra Intempus Timeregistrering.

Håndværksrådet hylder initiativet.

- Mange af vores medlemmer efterspørger i stigende grad it. Og vi ser heldigvis en trend i markedet, hvor it-løsningernes pris og funktionalitet i stigende grad afspejler dagligdagen og vilkårene i små og mellemstore virksomheder, siger Henrik Lilja fra Håndværksrådet.

Fremstødet bliver en Danmarksturné fra 6. til 9. oktober, som rammer Aalborg, Horsens, Odense og København.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096