23948sdkhjf

Mester skal stille krav til sit byggecenter

Mester skaber omsætning i byggecentret. Så det er mester, der bestemmer! Og han vil have service og rådgivning
"Håndværksmestre er med til at skabe omsætning og indtjening hos både producenter, leverandører og forhandlere af byggevarer, maskiner og alt hvad håndværksmesteren nu bruger i sin virksomhed.
Dermed er håndværksmesteren omdrejningspunktet i en af byggeriets vigtigste værdikæder – den værdikæde som indeholder produkter, rådgivning og serviceydelser. Samt i en vis grad finansiering i form af kreditter."

Det skriver chefredaktør Klaus Tøttrup på lederplads i den nye udgaver af Mester Tidende.

"Mens producenter, leverandører og forhandlere – herunder byggecentrene – har været rigtig gode til at levere og sælge varer til konkurrencedygtige priser, så er der blevet lidt længere mellem den professionelle rådgivning hos leverandører og forhandlere.
Mester Tidende hører ofte fra hovedrystende håndværksmestre, som fortæller om den manglende rådgivning i byggecentrene. Eller når de støder på ekspedienter i byggecentret som ikke kan meget andet end at scanne en stregkode.

Men håndværksmestrene, som er driftige og praktiske folk, har selv fundet en udvej. Enten handler de på nettet, på de hjemmesider, hvor der er god information om produkterne. Eller også fravælger håndværksmestrene de byggecentre, hvor de ikke får tilfredsstillende rådgivning og service.
Heldigvis er der mange byggecentre, som for længst har forstået, at det handler om at betjene håndværkskunderne så effektivt som muligt. For håndværkene er tid penge. Derfor skal handlen i byggecentret foregå hurtigt og effektivt og med den nødvendige rådgivning", fremhæver Mester Tidendes chefredaktør..

"Mester Tidende kan derfor kun opfordre håndværksmestrene til at droppe de dårligste byggecentre og vælge et med professionel rådgivning. Det er let nok, for de fleste steder i landet ligger der jo op til flere byggecentre inden for en overskuelig radius. Håndværksmesteren kan tilmed vælge mellem flere forskellige byggecenterkæder.
Det gode byggecenter hjælper dig endog med at skabe mere omsætning.

Så håndværksmester. Brug dit byggecenter, men stil krav. Det er dig, der skaber omsætningen!", understreger chefredaktør Klaus Tøttrup
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094