23948sdkhjf

Nykøbing El-Service på Mors ansætter energiteknolog

30-årige Michael Lyhne skal hjælpe kunderne med energibesparelser.
Nykøbing El-service ansætter nu en energiteknolog. Det sker for at kunne give sine kunder endnu bedre energivejledning. Energiteknolog Michael Lyhne, der bor i Thisted, er netop startet og har været ude ved de første kunder.

Ifølge virksomheden er det den første energiteknolog, som en håndværksvirksomhed har ansat på den nordvestjyske Thy-Mors-egn.

Han er oprindelig uddannet elektriker og blev færdig som energiteknolog fra University College Nordjylland i Aalborg i juni. Som energiteknolog er han energispecialist og kan rådgive om udførelsen af komplekse energi- og klimasystemer.

Derfor kan Michael Lyhne varetage opgaver på tværs af el- og vvs-området med henblik på energioptimering og energibesparende foranstaltninger af bygningstekniske installationer og procesanlæg som eksempelvis klimaanlæg, varmepumper og lignende i bebyggelser såvel som i industrien.

- Den store styrke som energiteknolog er, at jeg har helhedsforståelsen, når vi taler energi, siger Michael Lyhne, der glæder sig til de nye udfordringer.

Han kan også være med til at sikre den rette opbygning og optimering af energiforbrug ved produktion af alternative og nye energiformer. Indtil videre er han ansat 15 timer ugen, for han er lige startet på en kandidat i forretningsudvikling på Aalborg Universitet, som tager to år.

- Jeg havde jo håbet, men ikke turdet tro på, at jeg kunne kombinere de to ting, så det er fantastisk, siger Michael Lyhne.

Indehaver Claus Martinussen er meget glad for, at det lykkes at få en energiteknolog.

- Det betyder, at vi nu kan hjælpe især industrikunder med at få en samlet energigennemgang og få væsentlige energibesparelser, siger han.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079