23948sdkhjf

Få inspiration til drive din virksomhed

Dansk Byggeris godt 6.000 medlemsvirksomheder får den 11. og 12. november mulighed for at bliver inspireret til den daglige virksomhedsdrift
Hvis du er medlem af Dansk Byggeri kan du, med en lille investering af din egen tid, på en dag få inspiration til forretningsdriften. Dansk Byggeri stiller op med hele organisationen, samtidigt byder en række samarbejdspartnere ind med gode råd og redskaber på områder som finansiering, økonomisk drift, arbejdsmiljø, kundefokus og medarbejderhåndtering.

Dansk Byggeri åbner nemlig den 11. og 12. november dørene for en messe med fokus på hvordan deres medlemmer kan udvikle deres forretning og forbedre bundlinje

Gavn af netværket
Om baggrunden for Dansk Byggeri messen, siger udviklingschef i Dansk Byggeri, Jørn Jensen:

”Dansk Byggeri har fokus på at hjælpe medlemsvirksomhederne med at få den bedst mulige forretning. Vi hjælper hver dag en lang række virksomheder, som henvender sig til vores forskellige afdelinger for f.eks. juridiske eller byggetekniske spørgsmål. På denne messe stiller vi os til rådighed på en anden måde for vores medlemsvirksomheder. Samtidig får de medlemsvirksomheder, der deltager også mulighed for at hilse på hinanden, og får på den måde gavn af hele det store netværket omkring Dansk Byggeri.

Den 11. og 12. november afholder vi en messe hvor vores medlemmer i uformelle rammer kan møde os og hinanden i hhv. Taastrup og Aarhus. Det sker i samarbejde med Teknologisk Institut, som lægger hus til vores to arrangementer, siger Jørn Jensen.

Foruden vores egne interne kompetencer inden for jura, byggeteknik, eksport, arbejdsmiljø og andre personaleforhold har vi valgt, at tage en række af vores samarbejdspartnere med. På messen kommes der hele vejen rundt om driften af en håndværksvirksomhed”, forklarer Jørn Jensen.

Årets særtema
Dansk Byggeri sætter på årets messe specielt fokus på energirenovering og bæredygtighed: Her kan du besøge standende og høre indlæg fra Danmarks grønne investeringsfond, som er et nyt initiativ med en med en statsgaranteret låneramme på op til 5 mia. kr.

Lånene kan bl.a. bruges til investeringer i energibesparelser, anlæg til vedvarende energi og bedre ressourceudnyttelse. Fonden har Ditlev Engel som formand for bestyrelsen. Desuden kan du få inspiration fra Energivejlederordningen, samt branchenetværket Innobyg. Dansk Byggeris byggetekniske eksperter bistår med viden om hvad man særligt skal være opmærksom på, når man energirenoverer, så der ikke opstår følgeskader - heller ikke på lang sigt.

På Teknologisk Institut
Om samarbejdet med Dansk Byggeri siger Sektionsleder fra Teknologisk Institut og Netværksleder i InnoBYG Kasper Lynge Jensen.

”Det er helt naturligt at Teknologisk Institut slår dørene op for medlemmerne af Dansk Byggeri, fordi vi også har fokus på at hjælpe håndværks- og entreprenørvirksomheder i hverdagen. Og især med årets særtema om energirenovering og bæredygtigt byggeri som vi arbejder meget med, glæder vi os til at være vært for messen. Vi har et rigtigt tæt samarbejde med Dansk Byggeri, blandt andet med Innobyg og Energivejleder-ordningen. Vi glæder os til at se mange af Dansk Byggeris medlemmer på messen. ”

Tilmelding til messen her:

Udstillere (foreløbigt)
Teknologisk Institut
PwC
Deloitte
Danske Bank
Nordania Leasing
Danica Pension
Pension Danmark
InnoBYG
Vækstfonden
Den grønne investeringsfond
Totaladministration
EG
Byggeriets Evalueringscenter
BASIT
Mester Tidende
BAM-Bus
Energivejlederen
Værdibyg
Rørcentret
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078