23948sdkhjf

Aarsleff tæt på aftale til 420 millioner

Entreprenøren sætter om kort tid sin underskrift på en omfattende rammeaftale med Aarhus Vand A/S.
Per Aarsleff A/S forventes i nærmeste fremtid at indgå rammeaftale med Aarhus Vand A/S om fornyelse af vand- og spildevandsledninger ved opgravning samt drift af vand og spildevand. Det oplyser virksomheden i en fondsbørsmeddelelse.

I august underskrev Aarsleff rammeaftaler med Favrskov Spildevand A/S, Odder Spildevand A/S og Aarhus Vand A/S om opgravningsfri fornyelse af spildevandsledninger i de tre forsyningsområder.

De tre kontrakter har en værdi af 150 millioner kroner, mens den nye aftale forventes at løbe op i 420 millioner kroner. Samlet forventes alle fire rammeaftaler således at have en værdi af 570 millioner kroner i perioden 2016-2021.

Aftalerne er en del af en partneringaftale, hvor Favrskov Spildevand A/S, Odder Spildevand A/S og Aarhus Vand A/S gennemfører et fælles rammeaftaleudbud.

- Partneringsamarbejdet styrker samarbejdet mellem bygherre og entreprenør yderligere. Vi ved fra vores mangeårige erfaringer med rammeaftaler udført i partnering, at vi kan skabe innovative tiltag og samtidig effektivisere vores processer og arbejdsmetoder, udtaler Ebbe Malte Iversen, administrerende direktør hos Aarsleff.

Kontrakterne ændrer ikke Aarsleffs forventninger til resultatet for regnskabsåret 2014/2015.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.205