23948sdkhjf

Geberit overtager salget af Ifö

Geberit Gruppen overtager fra årsskiftet salget af alle Ifö-produkter i Danmark fra Max Sibbern.
Overtagelsen sker som et led i Geberits opkøb af Sanitec-koncernen tidligere på året. Sanitec fremstiller Ifös produkter i Bromölla det i østlige Skåne.

- Bjørn Sibbern har på meget professionel vis serviceret det danske marked gennem årtier, så det er også med en vis ydmyghed, at vi nu føjer Ifö til produktporteføljen i Geberit, siger Lars Risager, adm. direktør for Geberit i Danmark.

Tidligere på året opkøbte Geberit Sanitec-koncernen, som fremstiller Ifö i Bromölla i Sverige. Med overtagelsen af den danske forhandling er en vigtig brik i opkøbet nu faldet på plads. Geberit overtager foruden produktporteføljen også en stor del af medarbejderne inden for blandt andet kundeservice og ekstern salg.

Max Sibbern A/S drives i dag af Bjørn Sibbern, der er blot 2. generation i den 65 år gamle familievirksomhed. Han glæder sig over at have fundet en stabil og langsigtet ejer til at videreføre Ifö-brandet på det danske marked.

- Ifö navnet er forbundet med udvikling, design og rigtige løsninger. Med Geberits vilje og evne til videreføre den linje, glæder det mig, at det som er bygget op over årene videreføres af en fremsynet og dygtigt drevet industriel ejer med samme langsigtede strategi og rammer, siger Bjørn Sibbern.

De samlede danske aktiviteter skal fremover ledes af Bent Knudsen, der er landechef i Geberit Danmark, og han tror, at Geberits nuværende kunder vil få glæde af overtagelsen, fordi man opnår en større viden om forbrugermarkedet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.116