23948sdkhjf

Otte nye medarbejdere hos JFP

Stigende aktivitet medfører nyansættelser i både Herning og København.
Jørgen Friis Poulsen A/S (JFP) styrer mod regnskabsrekord for andet år i træk, og den positive udvikling har medført, at medarbejderstaben er udvidet med otte nye ansigter siden juni måned.

Søren K. Overgaard er i juni 2015 ansat som projektchef på kontoret i Herning, hvorfra han i begyndelsen bliver tilknyttet byggepladsen Arla Nativa, hvor JFP er i gang med at bygge innovationscenter for Arla ved Skejby. Søren K. Overgaard er uddannet diplomingeniør & HD(O) og hans rolle hos JFP bliver at styre større projekter samt at udarbejde tilbud. Han har knap 20 års erfaring fra byggebranchen og kommer fra et job som byggechef ved Region Midtjylland, hvor han havde ansvar for udførelsen af Det Nye Universitetshospital i Skejby.

Bjørn Johansson er i juni 2015 ansat som projektleder på kontoret i Herning, hvor han fra begyndelsen bliver tilknyttet Grønnedalsparken i Skanderborg, hvor JFP er i gang med at renovere 390 lejligheder for Skanderborg Andelsboligforening. Bjørn Johansson kommer fra en stilling som afdelingschef i Forsvarets Ejendomsstyrelse. Han har tidligere arbejdet på både rådgiver- og entreprenørsiden og har 20 års erfaring fra byggebranchen. Hos JFP skal Bjørn Johansson styre større byggeprojekter og her bidrage med ledelse og fordeling af opgaver.

Thomas Vinding Andersen er i juli 2015 ansat som projektchef på kontoret i København, hvor han i begyndelsen bliver tilknyttet byggeprojektet Tølløse Plejecenter, hvor JFP bygger 65 plejeboliger, servicefaciliteter og dagcenter for Danske Diakonhjem og Holbæk Kommune. Thomas Vinding Andersen er diplomingeniør og kommer fra et job som projektleder hos MT Højgaard, hvor han var været i 10 år og stået i spidsen for både boligbyggerier, erhvervsbyggeri, renoveringsopgaver og meget andet.

Jacob D. Bossen er i august 2015 ansat som projektchef på kontoret i København, hvor han bliver tilknyttet byggepladsen ved Grønttorvet i Valby, som JFP netop har vundet og påbegynder i januar 2016. Jacob D. Bossen kommer fra lignende stillinger hos Enemærke & Petersen og Bent Nygaard Sørensen og har 20 års erfaring fra branchen. Jacob D. Bossen er uddannet bygningskonstruktør, har diplom i projektledelse, EBA Diploma in engineering business administration samt merkonom i organisation og ledelse.

Gitte Hauris er i august 2015 ansat som projektleder på kontoret i Herning. Hun er tilknyttet byggepladsen ved DNV, Gødstrup, hvor hun sammen med JFP’s team skal være med til at opføre anden del af råhuset på det nye sygehus. Gitte Hauris kommer fra et job hos Inter Gruppen Totalentreprise, hvor hun har været ansat som projektleder i fem år. Før dette var hun ansat hos Elindco Byggefirma. Hun er uddannet som konstruktør i 2007.

Thomas D. Hoff er i august 2015 ansat som projektleder på kontoret i Herning, hvor han bliver tilknyttet byggepladsen Arla Nativa, hvor JFP er i gang med at bygge innovationscenter for Arla ved Skejby. Thomas D. Hoff kommer fra et job som bygge- og projektleder hos Alectia, hvor han de sidste 4-5 år har arbejdet med opførelsen af større byggerier inden for mejeriindustrien. Hos JFP skal Thomas D. Hoff som projektleder på Arla Nativa varetage styringen af alle installationsarbejderne.

Steen Vigandt Rasmussen er i august 2015 ansat som projektleder på kontoret i København. Han vil i begyndelsen være tilknyttet byggepladsen ved Nimbusparken, hvor JFP opfører et kollegiebyggeri for De Forenede Ejendomsselskaber. Steen Vigandt Rasmussen er uddannet bygningskonstruktør BTH og har 24 års erfaring fra byggebranchen. Han kommer fra et job som projektleder hos MT Højgaard, hvor han blandt andet har været involveret i boligprojekter og domicilbyggerier.

Finn Nielsen er i august 2015 ansat som projektleder hos JFP på kontoret i København, hvor han skal stå for den daglige drift på byggesagen Tølløse Plejecenter, hvor JFP bygger 65 boliger, servicefaciliteter og dagcenter for Dansk Diakonhjem og Holbæk Kommune. Finn Nielsen kommer fra et lignende job hos Sigma Entreprise a/s, hvor han gennem otte år blandt andet var med til at bygge Louiselund Plejecenter i Kokkedal med 180 boliger samt 114 almennyttige boliger for Gladsaxe Almennyttig Boligselskab. Finn Nielsen har 25 års erfaring fra byggebranchen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.236