23948sdkhjf

Stærk borekraft til Arkil Fundering

Speciel Scania med multi-funktionel opbygning er for nylig leveret af Stiholt
I uge 38 blev en ny Scania G450 6x6 leveret til Arkil Fundering opbygget med en Palfinger PK 65002 EH kran 6 med udskud og kabine.

Bilen er en forbedret udgave af en lignende opbygning, som Stiholt Hydraulic leverede i 2007 til Arkil Fundering.

For at give et fuldt arbejdsområde til boringer er kranen placeret midt på chassiset og de forreste støtteben kører skråt ud. Alle støttebensfunktionerne kan styres både manuelt og fra kranens fjernbetjening.

Bilen er udstyret med 2 hydraulik pumper. En til kranen og en til borehovedet. Hydraulikpumpen til borehoved leverer 200 l/min. For at kunne udnytte denne store mængde olie er kranen leveret med en PVG 120 manøverventil til borehovedet.

For at gøre arbejdet nemmere for chauffør og arbejdsgruppe er der monteret hydraulisk drevet højtryksrenser til rensning af bil, udstyr og bor på stedet. Dette er nødvendigt da der pumpes beton igennem borehoved og bor direkte ned i det boret hul.

Endvidere er der indbygget inverter der omformer 24V til 220V, så der er mulighed for at bruge elektrisk håndværktøj på stedet.

Der er også monteret 24V overføringspumpe til at pumpe diesel fra lastbilen til minigraver.

Og for at gøre livet mere behageligt for chauffør og medhjælper er der monteret et stort værktøjsskab bag førerhuset hvor den ene halvdel er et skab med varme så arbejdstøjet kan blive tørt på vej til næste opgave.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11