23948sdkhjf

Dorch & Danola får nye produkter på hylderne

Dorch & Danola kan ny også tilbyde 4.500 produkter fra ESSVE
Dorch & Danola, der har fysisk butik i Odense, og som er en af skandinaviens største online-markeder til professionelle håndværkere, kan fra næste uge også tilbyde ESSVEs mere end 4.500 produkter i deres sortiment.

Med ESSVE kan Dorch & Danola nå ud til et endnu større segment af især professionelle tømrere.

Virksomheden er i forvejen kendt som specialister i el-værktøj, maskiner og olier, og har bl.a. Skandinaviens største center for Festool i Odense. Fremover kan kunderne også finde over 400 ESSVE produkter på lager samt få adgang til hele ESSVEs sortiment på 4.500 produkter indenfor befæstigelse.

“ESSVEs koncept er som skabt til vores forretning, da deres koncept faktisk ligger tættere på producenter af powertools, end traditionel befæstigelse.

ESSBOX systemet og den tilhørende kuffert, samt den kvalitet og service, der kommer med deres produkter passer rigtig godt til os. Samtidig får vi mulighed for at udvide vores tilbud og nå et endnu større segment, især blandt snedkere og tømrere. Her er ESSVEs produkter helt optimale på sortimentsbredde i forhold til andre producenter indenfor befæstigelse,” siger direktør Torben Madsen, Dorch & Danola A/S.

ESSVE rykker ind i Dorch & Danolas fysiske butik i løbet af december med et helt nyt butikskoncept, og Dorch & Danolas kunder vil samtidig få adgang til hele ESSVEs sortiment på 4.500 produkter via onlinebutikken.

“Aftalen med Dorch & Danola er endnu et stort skridt på vores vej ind på det danske marked,” siger Søren Dagø, Sales Manager, ESSVE Danmark.

“Med Dorch & Danola får vi ikke alene et stærkt fodfæste i Odense-området, hvor vi kan vise, hvad vi kan inden for spacemanagement og butiksindretning. Vi får også mulighed for at være tilstede på Skandinaviens største online marked for værktøj.”
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079