23948sdkhjf

Jule-jubilæum hos Stemas

Åbent hushos Stemas mellem jul og nytår for 10. gang
Robert Kjærgaard, salgschef hos Stemas Maskinsalg med motorvejsbeliggenhed få kilometer øst for Hadsten, er i julehumør. Det samme er hans mandskab hos maskinfirmaet, som tirsdag den 29. december holder jule-åbent-hus. En god juletradition hos Stemas, som i år tilmed kan fejre jule-bilæum.

”Det er 10. gang, vi inviterer til åbent hus mellem jul og nytår, og vi glæder os rigtig meget. Vi rydder værkstedet til præsentation af maskiner og byder på lidt jule-godt til ganen. Samtidig er der naturligvis mulighed for at få en maskinsnak”, siger Robert Kjærgaard.

Klar med sløjfer
Vejr og vind har naturligvis indflydelse på, om Stemas’ jule-åbent-hus bliver et tilløbsstykke af de større eller mere moderate. Tidligere år har op imod 100 maskininteresserede taget turen til Hadsten for at se forskellige maskinmærker nærmere efter.

Stemas har forhandling af såvel Weidemanns knækstyrede minilæssere og kompaktlæssere, minigravemaskiner fra Yanmar samt komprimeringsmateriel fra Ammann. Tillige har Stemas et bredt program af både bom-, sax- og mastlifte fra franske ATN.

”Hvert år har det vist sig, at nogen tilsyneladende ikke har fået det i julegave, de ønskede sig. I hvert fald vælger nogle af åbent hus-gæsterne som regel at slå en handel af og forære sig selv en maskine. Vi lover ikke at pakke ind i julepapir, men vi skal nok sætte en flot sløjfe på”, lover salgschef Robert Kjærgaard.

Værkstedet hos Stemas på Tolsagervej ved Hadsten bliver ryddet til jule-åbent-hus tirsdag den 29. december. Traditionen tro bydes der både på maskin-kik, maskinsnak og jule-godt til ganen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078