23948sdkhjf

Kemp & Lauritzen samler 135 medarbejdere i Odense

Nyt fynsk hovedsæde rummer både administration, produktion og lager.
Her i januar samler teknikkoncernen Kemp & Lauritzen alle aktiviteter på Industrivej i Odense, hvor den nye fynske lokation opbygges.

På adressen samles omkring 135 medarbejdere inden for el-, vvs- og ventilations-service i Teknikhus Fyn samt specialproduktion af rør/stålkonstruktioner til industrien og det petrokemiske område.

De 6.500 kvadratmeter på Industrivej 9 kommer således til at rumme både administration, produktion og lager.

Der er gang i Odense
Med åbningen af det nye fynske hovedsæde sætter Kemp & Lauritzen endnu mere damp på aktiviteterne i Odense og på resten af Fyn. Positive vinde i fynsk erhvervsliv skaber store vækstforventninger til installationsmarkedet, og for regionschef Søren Bjerrum Larsen er timingen af det nye hovedsæde derfor optimal.

- Med vores nye fysiske rammer får vi et optimalt forretningsmæssigt afsæt, der både passer til de spændende muligheder her på det fynske marked og til koncernens egen tværfaglige strategi. Der er virkelig gang i udviklingen af Odense lige nu, siger Søren Bjerrum Larsen.

Han peger på, at der foreløbigt er planer om at investere 32 milliarder kroner i udviklingen af Odense frem mod 2022. Mest iøjnefaldende er byggeriet af nyt supersygehus, opførelse af letbane samt den omfattende omdannelse af Thomas B. Thriges Gade.

Medarbejdere kommer tættere på hinanden
På medarbejderfronten forventes flytningen at bidrage væsentligt til at øge integrationen mellem fagene. Det er hovedvisionen i Kemp & Lauritzens strategi frem mod 2020, hvor der fokuseres på at løse tværfaglige og komplekse tekniske udfordringer hos kunderne. Nu kommer alle Kemp & Lauritzens medarbejdere tættere på hinanden i hverdagen.

- Det er en super proces at få ryddet op og gjort klar til flytning. I de nye rammer har vi tænkt tværfagligheden meget mere ind og folk kommer automatisk til at lære hinanden bedre at kende. Det er vigtigt i forhold til at skabe det bedst mulige team til at løse kundernes tekniske udfordringer. Og vi satser på, at teamet bliver meget større de kommende år, siger Søren Bjerrum Larsen.

Han deler ledelsen af Odense-afdelingen med sektionschef Clavs Elmann fra afdelingen Petrokemi og Industri, der ligeledes får helt nye produktionsfaciliteter på den nye adresse.

- Vores kunder i den petrokemiske verden stiller stadig højere krav til præcision og kvalitet, hvilket passer fint ind i afdelingens strategi og som vi kan levere i de nye faciliteter. Dermed får vi i langt højere grad mulighed for at realisere vores vækstambitioner ved at være sikret optimale produktionsfaciliteter mange år frem, siger Clavs Elmann.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11