23948sdkhjf

STARK til maler-træf i Nyborg

Når malermestrene samles i Nyborg i dag, bliver de bl.a. præsenteret for STARKs malerløsninger
Byggecenterkæden STARK deltager fra den 28.til den 30. januar 2016 for første gang på Nyborg Stævnet med hele sin omfattende palet af malerløsninger, der er tilgængelig i samtlige 90 byggecentre i Danmark og Grønland.
Desuden præsenterer STARK malerne for sine mange løsninger inden for bl.a. arbejdsbeklædning samt sikkerhed og services.

”Nyborg Stævnet er årets største begivenhed i malerbranchen og kendt for at levere professionelt fagligt indhold i uformelle rammer med plads til at mødes på kryds og tværs. Stævnet er en fremragende anledning for os til at møde både mestre og svende i ”, fortæller kategori- og markedschef Bo Vestergaard fra byggecenterkæden.

Handler samme sted som kunderne
STARK lancerede i efteråret 2015 sit RAW malingskoncept. Malingerne fremstilles hos en af verdens førende malingsproducenter i Tyskland og udmærker sig bl.a. ved at være lette at rulle ud og have en rigtig god dækkeevne. På den måde bidrager de til, at maleren sparer arbejdstid på den enkelte opgave.

RAW-malingerne suppleres i STARK af en række Dyrup-produkter, og byggecenterkæden har desuden oprustet organisationen med en række malersælgere med stor malerbrancheerfaring.

”Den helt store fordel for maleren er imidlertid, at han hos os handler samme sted som sine kunder. Vi samler alle professionelle faggrupper under samme tag hver eneste dag, så der er masser af muligheder for at udvide netværket og potentielt skabe ny forretning, mens maleren samtidig får ordnet alle indkøb på én gang”, understreger Bo Vestergaard.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094