23948sdkhjf

2.866 fagfolk på Kloakmesse

Peter Iversen fra Iversen ApS i Kolding løb med titlen som Danmarks bedste kloakmester
Da 2016-udgaven af Kloakmessen i Fredericia sluttede fredag eftermiddag var det med fine besøgstal og lutter positive tilbagemeldinger. 2.855 fagfolk besøgte messen - en fremgang på 13 procent i forhold til messen i 2014.

” Det er yderst tilfredsstillende. Der er jo grænser for, hvor stor en skare af kloakmestre og andre fagfolk, vi har herhjemme, så en fremgang på 13 procent er særdeles godt”, siger Henning Lübcke, formand for brancheforeningen Danske Kloakmestre.

”Men nok så vigtigt er det, at det er de rigtige, der kommer. Udstillerne fortæller mig, at de får maksimalt udbytte, fordi det næsten er lutter fagfolk og beslutningstagere, som gæster messen. Så vi er meget glade, og vi kan allerede godt love, at Kloakmessen vender tilbage til MESSE C i 2018”, lyder det fra formanden.

Salg og kontakter
Også ingeniør og ejer Dennis Guldbrand fra Gunnar Guldbrand Entreprenørservice A/S var meget tilfreds med de to messedage.

Blandt andet blev der på messen afsluttet et salg af en styrbar borerig til et pænt, sekscifret beløb.

”Desuden fik vi etableret kontakt til mange potentielle kunder, som vi gerne har villet i dialog med gennem nogen tid - faktisk også en del fra Sjælland”, beretter Dennis Guldbrand.

Den vestjyske virksomhed er specialiseret i såkaldte no-dig løsninger til anlægssektoren.

’Kloakmessen dannede i øvrigt også rammen om DM i Kloakarbejde. I den mest prestigefyldte klasse var det Peter Iversen fra Iversen ApS i Kolding, der løb med titlen som Danmarks bedste kloakmester. Hos rørlæggerne gik mesterskabet til Jacob Rahr, AMU-Vest Esbjerg, mens Henning Hansen fra Learnmark Horsens var skrappest blandt eleverne.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094