23948sdkhjf

Juul & Nielsen vinder skolerenovering

Pilehaveskolen i Vallensbæk skal renoveres for 59 mio. kroner. Det betyder blandt andet tematiserede haveanlæg
Vallensbæk Kommune har afholdt licitation for renoveringen af Pilehaveskolen, og det bliver entreprenørfirmaet Juul & Nielsen, der får opgaven.

Dermed kan der nu sættes gang i realiseringen af den helhedsplan, som lærere, elever, forældre og ledere har været med til at udarbejde, skriver Building Supply.

”Helhedsplanen omfatter en gennemgribende energirenovering inde og ude, og etablering af nye toiletter. Men også at klasselokaler, gangarealer, fællesområder og haveanlæg indrettes fleksibelt, lyst og venligt, så de kan bruges aktivt i læringen – og samtidig bliver inspirerende steder at opholde sig”, fortæller Jytte Bendtsen (K), formand for Børne- og Kulturudvalget i Vallensbæk Kommune.

Ikke kun energibesparelse

Haveanlæggene tematiseres i forhold til skoletrin, så de kan benyttes aktivt i undervisningen. Samtidig omdannes skolens bibliotek til et såkaldt ’kombi-bibliotek’ med selvbetjening, der også kan benyttes af borgere uden tilknytning til skolen.

Det har været en lang planlægningsproces, og kommunen har vendt og drejet mange muligheder, fortæller borgmester Henrik Rasmussen (C):

”Det har været vigtigt for os, at et projekt til så mange millioner ikke kun munder ud i energibesparelser, men skaber nye moderne læringsmiljøer, så Vallensbæks børn og unge får en spændende hverdag med gode rammer for læring og trivsel. Jeg er derfor rigtig glad for, at der kommer gang i byggeriet”, siger han.

Renoveringen påbegyndes til sommer og forventes helt færdig i sommeren 2017. Eleverne vil fortsat modtage undervisning på skolen, mens byggeriet står på.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093