23948sdkhjf

Snoer-glas til luksusbyggeri på Islands Brygge

Glarmestre Snoer og Sønner leverer og monterer 220 spejle samt omkring 190 vægge i brusekabiner til nye svanemærkede byhuse i København.
Der bliver ikke gået på kompromis med noget i de nye svanemærkede rækkehuse, Byhusene i Havnevigen, der opføres af NCC på Islands Brygge.

Glarmestre Snoer og Sønner A/S monterer i øjeblikket spejle og glasvægge til brusekabiner i husene. Der er i alt tale om cirka 660 kvadratmeter glas og spejle til de 110 byhuse, som bygges i fem karréer.

Hver karré indeholder huse i tre forskellige størrelser med to badeværelser. Monteringen kører i etaper, efterhånden som husene bliver opført:

- Byhusene er et Svanemærket byggeri, hvilket betyder, at alle materialer skal leve op til skrappe krav. For vort vedkommende er det lige fra det hærdede jernfattige glas til det klæbemateriale, vi anvender til at lime beslag på spejlene, samt den fugemasse der tætner glassene i skinnerne. Intet må kunne afgive skadelige stoffer, fortæller direktør Torben Snoer.

At Glarmestre Snoer og Sønner er blevet valgt til opgaven ser han som et eksempel på en tendens til, at håndværksmæssig kvalitet og kundetilpassede løsninger vinder frem i byggeriet. Firmaet oplever i stigende grad, at forbrugerne efterspørger designløsninger til badeværelset:

- Hvor vi i en lang periode havde stort fokus på samtalekøkkener, er fokus nu flyttet til badeværelset, hvor velvære er i højsædet. Vi oplever en stor efterspørgsel på skræddersyede løsninger i materialer af høj kvalitet. Det er byhusene et godt eksempel på, siger Torben Snoer.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094