23948sdkhjf

Dygtige medarbejdere er i høj kurs

Nu, hvor aktivitetsniveauet stiger, og jobsikkerheden er større, er der langt flere af de dygtige bygge- og projektledere som vover springet
"Aktivitetsniveauet i byggeriet er stigende, og det er efterspørgslen efter kompetent arbejdskraft også. Og det tilmed i en grad så der ligefrem er kamp om folkene.

Traditionelt set vil en sådan kamp om arbejdsstyrken fører til grimme tanker om flaskehals- og lønglidningsproblemer og frygt for, at politikerne smider det forhadte go-stop-go værktøj på bordet.

Så galt står det nu nok ikke til. Og slet ikke set i lyset af at virksomhederne i de senere år har skåret gevaldigt ned på medarbejder- staben for at klare sig gennem en periode med meget langt mellem opgaverne".

Det konstaterer chefredaktør Klaus Tøttrup lederplads i Licitationen-Byggeriets Dagblad.

"Når der nu er kamp om den kompetente arbejdskraft og herunder især bygge- og projektledere, så skyldes det nemlig også, at netop den faggruppe altid er en efterspurgt vare i byggeriet. Nedgangstiderne har dog fået mange af dem til at blive på pladsen, fordi markedet har været lidt usikkert. Derfor har mange ikke taget springet.

Nu, hvor aktivitetsniveauet stiger, og jobsikkerheden er større, er der langt flere af de dygtige bygge- og projektledere som vover springet – godt ansporet af at der nu også tilbydes mere i posen. Og måske er man tilmed blevet holdt lidt tilbage rent lønmæssigt og har arbejdet ekstra hårdt, dér hvor man er", skriver Klaus Tøttrup.

"Alt andet lige vil det øgede aktivitetsniveau også gøre det muligt for nye bygge- og projektledere at få fodfæste og opnå værdifuld erfaring. Så de rokader, der ses lige nu i byggeriet, er altså til fælles gavn.

Men det er naturligvis altid værd at holde øje både med flaskehalse og lønglidning", fremhæves det på lederplads i Licitationen-Byggeriets Dagblad..
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14