23948sdkhjf

Murermester siger nej til TV men ja til Mester Tidende

Jordnær mester afviser Go’ Aften Danmark, men inviterer til gengæld Mester Tidende indenfor til snak om fund af meteorit
Den aften først i februar blinkede aftenhimlen som om et lyn slog ned over Sjælland et sted. Det var på ingen måde tilfældet, men til gengæld en meteorit, der slog ned i murermester René Rasmussens parkeringsplads på Romancevej i Herlev ved København.

”Normalt betaler jeg 250 kroner for at køre gamle sten på lossepladsen. Nu får jeg lige pludseligt 250 kroner for at andre kommer og henter gamle sten hos mig”, siger René Rasmussen og slår en stor latter op.

Murermesteren lever en anonym tilværelse i Herlev. Han har ingen hjemmeside. Han reklamerer ikke, og han gider ikke smartphones og teknik af nogen art. Til gengæld er han en mand, man umiddelbart fatter stor sympati for, fordi han er nærværende og til stede over for sine omgivelser.

”TV2 ringede også og ville have mig med i Go’ Aften Danmark, men jeg gad simpelthen ikke. Jeg har fundet en gammel sten, der er blevet verdenskendt i Danmark”, fortæller han med et grin, der afslører, at det stykke himmellegeme, kaldet Jorden, som han har fødderne solidt plantet i under sig, betyder meget mere for ham end det lille stykke radioaktive sten, der faldt ned fra himlen.

Læs mere om murermesteren og meteoritten i næste udgav af Mester Tidende.

Du kan tegne abonnement på Mester Tidende her:



Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.188