23948sdkhjf

El-virksomhed går frem i forhold til forventningerne

Hos Enco A/S - EL havde man regnet med et væsentligt lavere resultat i 2015 sammenlignet med 2014, men virksomheden er i stedet landet på samme niveau
2015 har været et bedre år end forventet for Glostrup-baserede Enco A/S - EL, der også har afdelinger i Hvidovre, Humlebæk, Greve, Køge og Næstved.

I stedet for som ventet at gå tilbage sammenlignet med 2014-regnskabet, ender virksomheden på niveau, både omsætningsmæssigt og på årsresultat.

Virksomheden, der gør sig i alle former for el-opgaver til nybyggeri, renovering og industri samt service, har i 2015 omsat for lige knap 60 mio. kroner, og går ud af året med et overskud på 3,5 mio. kroner mod 3,8 mio. kroner i 2014.

”Vi er yderst tilfredse og meget glade for det resultat. Det er bedre end forventet. Vi havde budgetteret med omkring to mio. kroner, så det er meget bedre”, fortæller Stig Weberg-Petersen, direktør for Enco A/S - EL, til Licitationen - Byggeriets Dagblad.

”Der har især været to-tre store entrepriser, der er gået bedre, end vi havde regnet med, og så har vores serviceafdeling bidraget ekstraordinært godt”, fortsætter han og forklarer, at virksomhedens omsætning fordeler sig stort set ligeligt på service og entrepriseopgaver.



Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094