23948sdkhjf

Terex-import i Norge på danske hænder

Importen af Terex entreprenørmaskiner i Norge bliver fremover håndteret af Maskinhuset A/S, der er i fuld gang med at opbygge et netværk af norske forhandlere
Maskinhuset A/S har overtaget opgaven som importør af Terex entreprenørmaskiner på det norske marked. Aftalen med Terex-koncernen blev indgået i august 2015 og trådte i fuld kraft pr. 1. februar i år. I den periode har Maskinhuset A/S allerede leveret 35 entreprenørmaskiner i Norge.

”Vi fik tilbudt opgaven af Terex-koncernen og kunne ikke sige nej. I forvejen kender vi en del til det norske marked, hvor vi gennem årtier har solgt rigtig mange brugte Terex-maskiner (tidligere Terex-Schaeff). Nu er opgaven en anden og handler om salg af nye maskiner og ikke mindst service og reservedelssalg. Vi har brug for otte-ti norske forhandlere, og heraf har vi allerede fundet de fire,” fortæller direktør Johnny Lauritzen fra Maskinhuset A/S.

Der er indgået aftaler med forhandlere i henholdsvis Mandal, Lillesand, Sandefjord og Narvik. Hovedlager for reservedele bliver etableret hos Anlegg & Miljøservice A/S, Sandefjord, som skal tage sig af central distribution og salg af reservedele til de norske forhandlere og slutkunder. Alle forhandlere skal være lagerførende i både Terex-maskiner og reservedele.

Stort salgspotentiale
”Salget af Terex-maskiner i Norge er gennem de sidste år dalet stille og roligt, og det er den udvikling, vi nu skal have vendt. Kigger vi på det tilsvarende salg i det øvrige Europa, er salget stærkt stigende. Derfor er det afgørende for vores indsats, at vi får fat på nogle dygtige, lokale kræfter, der dels har kendskab til entreprenørmaskiner, og dels har kendskab til det store geografiske marked i Norge,” forklarer Johnny Lauritzen.

Maskinhuset A/S blev etableret i 1979 og har siden 1987 fungeret som dansk Terex-importør. Maskinhuset A/S er derudover Europas største Terex-forhandler og har solgt over 10.000 små og mellemstore maskiner, hvoraf gummihjulslæssere og gravemaskiner er nogle af de mest solgte.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094