23948sdkhjf

Dansk slamsugerproducent opkøbt af schweizisk koncern

Virksomheden får nu adgang til et verdensomspændende service- og distributionsnetværk.
J. Hvidtved Larsen A/S (JHL) er blevet solgt til Bucher Muncipal, en division af den schweiziske koncern Bucher Industries.

Med salget sikrer J. Hvidtved Larsen sig adgang til et verdensomspændende service- og distributionsnetværk og sikrer samtidigt virksomheden vækst og udvikling fremadrettet. Bucher kan på den anden side tilføje slamsugere til sit brede produktprogram af maskiner til rengøring af veje og offentlige arealer.

Fortsætter uændret
J. Hvidtved Larsen A/S producerer og sælger slamsugere med en stærk markedsposition i Storbritannien og på de skandinaviske markeder samt med salg til det meste af verden.

Virksomheden fortsætter uændret på nuværende lokation som selvstændigt firma med samme ledelse, medarbejdere og Brian Stage som administrerende direktør.

Har allerede danske forbindelser
Bucher Municipal producerer og sælger fejemaskiner, skraldebiler og snerydningsmaskiner. Firmaet er markedsleder indenfor sit felt i Europa og Australien, og ejer blandt andet en lang række selvstændige virksomheder, herunder Beam, som er beliggende i Silkeborg og producerer fejemaskiner.

Firmaet har eksisteret siden 1807, har 11.500 ansatte og omsatte i 2014 for 2,8 milliarder CHF.

Begge firmaer er i dag eksperter indenfor sit område og benytter samme forretningsmodel, hvor kits monteres på lastbil chassier og anlæggene sælges til både private firmaer og offentlige institutioner.

Nu kan Bucher Municipal tilføje endnu en succesfuld produktlinje til programmet og J. Hvidtved Larsen A/S udnytte det verdensomspændende apparat, der er blevet en del af forretningen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078