23948sdkhjf

Store projekter passer ikke til murerne

Kun de allerstørste murerfirmaer kan byde ind på de store opgaver, som fylder i Danmark lige nu. Det er en af de udfordringer, som virksomhederne i Dansk Byggeris murersektion vil diskutere på generalforsamlingen i dag i Vejle
Murerfaget står overfor en række udfordringer, Det drejer sig om en høj alder blandt medlemsvirksomhederne, som gør, at en række virksomheder faktisk vælger at lukke ned. Der er også udfordringer for de virksomheder, der ligger i provinsen og ikke lige i nærheden af en større by. De virksomheder har for lidt at lave.

Murermester Henning Østergaard Jørgensen, der er formand for murersektionen i brancheorganisationen Dansk Byggeri, siger til Licitationen-Byggeriets Dagblad, at der ganske vist er en spirende optimisme i storbyerne, men det er bestemt ikke uden udfordringer.

"De mindre virksomheder kan ikke byde ind på de store opgaver og får derfor ikke rigtigt del i kagen, og det selv om man har opdelt en del af projekterne i i fagentrepriser. Det er kun de større virksomheder, der kan være med på de store projekter”.

”Samtidig er det sådan, at der er mange virksomheder uden for de store byer, som faktisk har mindre at lave nu end før krisen, og det er alvorligt”, siger Henning Østergaard Jørgensen, til Licitationen-Byggeriets Dagblad.

Læs hele artiklen på licitationen.dk (kræver abonnement)
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.22