23948sdkhjf

Skift password og behold konen

Hvis du bruger konens fødselsdag som password til virksomhedens IT-systemer, så er det lettere at skifte password end kone
"Z19vq)a5B%Lswf. Hvis du har sådan et password er dine IT-systemer sikret langt bedre end hvis du vælger konens fødselsdag eller hundens navn som password".

Det skriver chefredaktør Klaus Tøttrup på lederplads i Licitationen-Byggeriets Dagblad

Der er rigtig mange danske virksomheder – også i byggeriet – som rammes af hackerangreb. Det kan blive skæbnesvangert for virksomheden at miste værdifulde data om kunder, kontrakter, medarbejdere og leverandører for ikke at tale om regnskab og budgetter.

”Tænk hvor fortabt du er, hvis listen over kontakter forsvinder fra din mobiltelefon. Den situation kan du så gange med en faktor 500 hvis det drejer sig om virksomhedens data.
Ud over at kunne miste data ved et hackerangreb er der også stor risiko for, at data kan falde i hænderne
på kriminelle, som ikke er blege for at afpresse dig og forlange penge for at levere data tilbage til dig”, hedder det på lederplads i Licitationen-Byggeriets Dagblad.

Det gælder derfor om at sikre sine data bedst muligt. Det er der dygtige firmaer, som kan hjælpe med.

”Men helt banalt, så starter det med at have stærke passwords til virksomhedens IT-systemer. Og allerbedst at sørge for, at disse password udskiftes med jævne mellemrum. Det er også - alt andet lige - lettere end at få ny kone eller ny hund.

Hvis du ikke tager IT-sikkerhed alvorligt, så lever du livet farligt!
Og du bør straks sørge for, at få formaliseret en IT-sikkerhedspolitik i virksomheden”, understreger chefredaktør Klaus Tøttrup.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094