23948sdkhjf

Præfabrikerede facader i 100 meters højde

HSHansen skal levere og montere facadeelementerne til milliardbyggeri på Nørrebro i København.
Det bliver HSHansen, der skal producere, levere og montere facadeelementerne til højhusbyggeriet Uptown Nørrebro.

Lem-virksomheden har indgået kontrakt med projektets entreprenør, KPC, der har valgt HSHansens UnitAl-koncept til byggeriet, der kommer til at bestå af seks punkthuse og et 29 etager højt tårn.

- Vi ser dette som et skoleeksempel på, hvordan vi gerne vil arbejde: Tidlig involvering og commitment fra alle parter. Det skaber et godt projekt og en god økonomi, siger Jesper Madsen, der er salgs - og marketingschef hos HSHansen.

Uptown Nørrebro er tegnet af Arkitema Architects og bliver med sine 100 meter i højden et nyt markant vartegn i bydelen. Netop byggeriets højde betyder, at HSHansens præfabrikerede byggekoncept kommer til sin ret, mener Jesper Madsen:

- Vi ser et stort potentiale i højhusbyggerier, da de mange fordele ved Hansen UnitAl her kan udnyttes til fulde. Det er svært at forestille sig at bygge 100 meter i højden med den traditionelle tankegang, hvor alt samles på stedet, siger han.

Københavns Borgerrepræsentation gav i december Danica Pension tilladelse til at opføre Uptown Nørrebro, som foruden 500 studieboliger indeholder en dagligvarebutik, erhvervslejemål og en café. Byggeriet løber op i omkring en milliard kroner og forventes at stå færdigt i 2018.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093