23948sdkhjf

Røde tal hos Peri

Peri Danmark A/S forventer dog, at underskuddet allerede i næste regnskabsår er vendt til overskud. Det skal ske ved øget transparens – fra tilbud til faktura
Peri Danmark A/S har gjort regnskabet for 2015 op. Det blev et underskud på knap 17 mio. kroner og en negativ egenkapital på 14,1 mio. kroner.

Det skriver Licitationen-Byggerets Dagblad.

Virksomheden, hvis hovedaktivitet består af udlejning og salg af forskallingsmateriel til byggebranchen, startede i 2015 en omstruktureringsproces med både ændringer i organisationen og interne processer.

Målet med omstruktureringen har været at skabe større gennemsigtighed fra fra tilbud til faktura og dermed opnå en større troværdighed og mere tilfredse kunder. Men det har endnu ikke givet sorte tal på bundlinjen.

”Det korte historie er, at vi i regnskabsåret har haft positive pengestrømme, men vi ender op med et negativt resultat på grund af hensættelser på transaktioner fra før 2015. Hensættelserne skyldes blandt andet en uenighed med kunder om, hvad der skal betales for sagerne. Desuden har vi været ramt af Pihls konkurs, hvor vores del først er blevet endeligt opgjort i september 2015”, fortæller adm. direktør i Peri Danmark, Morten Brix til Licitationen-Byggeriets Dagblad..

Læs hele artiklen på Licitationen.dk (kræver abonnement)
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.177