23948sdkhjf

Danske Fragtmænd sælger ud

Vognmandskonglomeratet allierer sig med kapitalfond omkring salg af alle virksomhedens bygninger for at strømline forretningen
Danske Fragtmænd har solgt alle selskabets ejendomme som et sale-and-leaseback til en fond kontrolleret af Standard Life Investment med base i Edinburgh.

Salget af Danske Fragtmænds ejendomme er foregået i samarbejde med CBRE, der over en længere periode har arbejdet på at finde en attraktiv køber, og her har den stigende interesse fra udenlandske investorer i danske ejendomme båret frugt.

- Det internationale marked for logistikejendomme er inde i en kraftig vækst, og vi er naturligvis glade for at have præsenteret Standard Life Investment for denne investeringsmulighed, som de, ligesom os, har fundet særdeles interessant. Danske Fragtmænd er en meget anerkendt virksomhed i Danmark med mere end 40.000 erhvervskunder, og vi ser store muligheder i dette samarbejde fremover, udtaler Jesper Damborg, Capital Investment, som i forbindelse med salget har fungeret som rådgiver for køber.

Hos Fragtmænd Holding A/S, som er sælger af ejendomsselskabet, er koncerndirektør Kjeld A. Frederiksen også meget tilfreds med salget af transportkoncernens store portefølje af ejendomme:

- Danske Fragtmænd er en transportvirksomhed og ikke et ejendomsselskab. Vi ønsker at fokusere på vores kerneforretning, og med salget af vores ejendomme får vi et større økonomisk råderum i forbindelse med frigivelse af den likviditet, som er bundet i bygningerne. Det er derfor med stor tilfredshed, at vi har indgået en aftale med Standard Life Investment.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125