23948sdkhjf

Ny grossist på kloakområdet

Brødrene Kier A/S udvider forretningen med et kloakrørskoncept, som nu skal implementeres i grossistens afdelinger
Forretningsområdet VA er splinternyt hos Brødrene Kier A/S. VA står for alle de rør og fittings, der bruges af kloakmestre og entreprenører til vand og afløbsinstallationer i forbindelse med f.eks. vandforsyning, afledning af spildevand, dræn og klimatilpasning.

Etableringen af VA-konceptet er blevet en realitet, efter at Brødrene Kier opkøbte grossisten Jacobsen & Keldt A/S fra Ringsted i november 2015. Et af Jacobsen & Keldts vigtigste område var netop VA.
Brødrene Kier er ved at opbygge den nye VA-organisation og er nu klar til at sælge kloakrør mm fra grossistens afdelinger i Hasselager, hvor hovedkontoret og centrallageret ligger, fra Aarhus, Skanderborg, Horsens, Odense og Ringsted.

I spidsen for organisationen står salgsdirektør Thomas Jacobsen, som kommer fra Jacobsen & Keldt.
”Nu skal vi ud og fortælle vores eksisterende kunder og nye potentielle kunder, at de kan købe alt inden for VA hos os. Faktisk har flere af de nuværende kunder efterspurgt VA-produkterne, så nu kan de samle deres indkøb hos os,” siger Thomas Jacobsen.

De andre forretningsområder hos Brødrene Kier er stål, VVS og værktøj.

Service og fleksibilitet
Klimatilpasning med sikring mod oversvømmelse, separat kloakering i parcelhuskvarterer, adskillelse af spildevand og regnvand samt renovering af eksisterende kloaksystemer i byer er blot nogle af områderne, som kræver brug af VA-produkter.

”Der er brug for leverandører, der har et stort og bredt varelager, som kan give en høj service, og som samtidig er fleksible på leveringstider. Vi har en masse erfaring – også fra de øvrige forretningsområder, som vi nu kanaliserer over i VA-området,” siger Thomas Jacobsen.

Bag produkterne i VA-konceptet står en stribe kendte leverandører. Og Thomas Jacobsen pointerer, at kloakledningerne naturligvis også fås i den blå farve, som nogle kommuner vil have til anvendelse af regnvand.
”Vi skal være klar til at give kunderne det, de efterspørger, og det er en professionel samarbejdspartner, der har forståelse for det konstante tidspres, de er underlagt,” fremhæver Thomas Jacobsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095