23948sdkhjf

PNP Byg vinder stor renovering

Rødovre-entreprenøren skal de kommende år udføre facaderenovering på fem boligblokke på Frederiksberg
Endnu en stor renovering er landet i ordrebogen hos entreprenørvirksomheden PNP Byg A/S.

Rødovre-entreprenøren skal fra starten af juni og det næste halvandet år udføre en renovering på fem boligblokke på Frederiksberg i København for ejerforeningen Frederiks Have med i alt 315 lejligheder.

Opgaven til 30 mio. kroner omfatter udskiftning af vinduer og døre, nye tage med solcelleanlæg, facaderenovering, kloak samt ventilationsarbejde.

PNP Byg har netop speciale i energioptimering af klimaskærme og udskiftede alene sidste år mere end 15.000 vinduer og etablerede over 15.000 kvm nye tage. Derfor er det en velkendt opgave, som entreprenørvirksomheden nu skal i gang med.

”Det er den type af opgaver, vi normalt arbejder med, og denne gang er det på en meget markant ejendom på Frederiksberg. Vi har samarbejdet med ejerforeningen siden 2014 om budgettet og lavet en mockup på opgaven inden den røg i licitation, som vi vandt i kapløb med fire andre virksomheder”, siger PNP Bygs ejer og adm. direktør Carsten Jensen til Licitationen-Byggeriets Dagblad.

Laveste pris

PNP Byg vinder i stigende grad sine opgaver på de mere bløde værdier, hvor bygherren vægter hensynet til beboernes ve og vel under renoveringsarbejdet som et væsentligt konkurrenceparameter. Men lige denne opgave er ifølge Carsten Jensen vundet ud fra kriteriet laveste pris.

Men derfor kommer de bløde værdier også til at spille ind under renoveringen, der kommer til at løbe over to vintre, hvilket gør opgaven lidt mere speciel end andre.

”Opgaven er særlig, fordi den vil løbe over to vintre. Derfor er vi nødt til at lave en detaljeret tidsplan med nogle konkrete vinterforanstaltninger, og at vi ikke skal udføre facadearbejde om vinteren. Det vækker sjældent glæde hos beboerne. Men i og med at opgaven løber til udgangen af 2017 er den med til at holde noget stabilitet i vores folk, og det er godt”, understreger Carsten Jensen.

PNP Byg offentliggjorde i sidste måned et regnskab for 2015, der viser en mærkbar fremgang i bruttofortjenesten fra 36,7 til 39,6 mio. kroner, og et overskud der er steget fra 12,1 til 13,7 mio. kroner før skat.

Ifølge Carsten Jensen vil renoveringen på Frederiksberg, hvor Deas A/S er rådgiver og Procasa ApS er bygherrerådgiver, påvirke 2016 i positiv retning.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079