23948sdkhjf

Kvik rundede en milliard i omsætning

Køkkenkæden har fremgang på alle parametre.
95 millioner i overskud før skat eller 70 millioner netto. Så stort blev 2015-resultatet for køkkenvirksomheden Kvik, der forbedrede bundlinjen med 50 procent.

Omsætningen rundede sidste år én milliard kroner. Svarende til en vækst på 18 procent.

- Vi oplever ikke kun stærk vækst i Danmark. Udlandet vokser også heftigt. Alene i Holland er omsætningen øget med 50 procent i 2015, og en lang række af vores øvrige markeder følger lige i hælene med en vækst på 30 procent, siger Jens-Peter Poulsen, adm. direktør i Kvik.

Han ser absolut ingen tegn på, at fremgangen stopper her.

- Tværtimod planlægger vi at investere yderligere i nye køkken- og baddesign, spændende innovationer og ikke mindst åbne mere end 35 nye butikker i Europa de kommende tre år, siger Jens-Peter Poulsen.

Han er overordentligt tilfreds med, at den gennemsnitlige franchisetager i Kvik i 2015 øgede sin fortjeneste med 27 procent efter en stigning på 50 procent året før og dermed tjente næsten 1
mio kroner.

Ud over en større økonomisk gevinst til den enkelte franchisetager skal en stor del af firmaets overskud bruges til vækst i udlandet, kraftig investering i produktudvikling, markedsføring, IT og kapacitetsudvidelser på fabrikken i Vildbjerg:

- Vi kommer til at kunne producere flere og nye, spændende produkter i bedre materialer, og i sidste ende giver det kunderne lækkert design i høj kvalitet, flere valgmuligheder og fortsat branchens hurtigste levering, siger Jens-Peter Poulsen.

I 2016 forventer Kvik vækst i alle eksisterende butikker og i tillæg åbning af ti nye butikker. I februar åbnede en ny butik i Locristi i Belgien, måneden efter i Ski i Norge,
og senest 21. april var der åbningsfest på en ny, stor butik i Jessheim, ligeledes i Norge.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078