23948sdkhjf

Brug en dag på at forbedre virksomheden

Dansk Byggeri og 3F tilbyder din virksomhed et dagsforløb, der sætter fokus på de konkrete udfordringer, som I står over for i hverdagen
Har du brug for råd og vejledning og sparring om f.eks. bedre arbejdsmiljø, kommunikation og planlægning, eller arbejdsgange og administrative procedurer, så står Dansk Byggeri og 3F klar med et dagsforløb i din virksomhed.

Her sættes des fokus på de konkrete udfordringer, som du og dine medarbejdere står over for i hverdagen.

Formålet er, at medarbejdere og ledere i fællesskab finder frem til brugbare løsninger, som er til gavn for alle i virksomheden.

Gennem simple værktøjer hjælper konsulenterne jer med at klarlægge, hvor I er, hvor I gerne vil hen og hvordan. Ved at diskutere og tage afsæt i disse spørgsmål, arbejder I jer frem til fælles mål og forslag til forbedringer på byggepladsen og i virksomheden.

Når dagen er omme er målet, at både ledere og medarbejdere har skabt resultater her og nu, som optimerer arbejdsprocesserne for alle.

Konsulenterne medbringer desuden materiale, som virksomheden kan bruge til den videre implementering.

Tilmelding
Send en mail med jeres virksomhedsnavn, antal ansatte og kontaktoplysninger til enten Dansk Byggeri eller 3F, og I vil blive ringet op:

• Rasmus Skovgaard, rsk@danskbyggeri. dk, tlf. 72 16 02 57
• Michael Dalsgaard, michael.dalsgaard@3f .dk, tlf. 20 71 97 09

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079