23948sdkhjf

Kärcher udvider med batteriværktøjer

Kärcher vil være ”one-stop-shop” til vej og park-sektoren og tilbyder nu kraftige batteridrevne værktøjer som motorsav og løvblæser. Producenten har valgt 50 volt-teknologi med hurtig opladning
Professionelle brugere af motorsave og løvblæsere i Danmark har haft Kärchers nye 50 volt-batteri-redskaber til test og sagt god for, at de fuldt ud kan måle sig med benzindrevne redskaber. Samtidig har de eldrevne værktøjs fordele i form af mindre støj, færre rystelser og en langt bedre driftsøkonomi.

Kärcher ønsker at blive såkaldt one-stop-shop til vej- og parksektoren. I første omgang kommer motorsav og løvblæser, og senere følger trimmer/buskrydder og en hækkeklipper, så der er de værktøjer, der naturligt knytter sig til arbejdsopgaverne for Kärchers redskabsbærere og feje-/sugemaskiner.

”Det er en spændende udvikling, og det er glædeligt, at Kärcher med sine mange ressourcer til produktudvikling springer direkte ind i batteridrevet håndværktøj som supplement til vore knækstyrede maskiner, hvor der også er lagt stor vægt på miljørigtige løsninger", siger salgschef Flemming Christensen fra Kärcher i Danmark.

Masser af kræfter

Kärcher har valgt at satse på 50 volt-teknologien, fordi den giver den nødvendige kraft til effektive og professionelle redskaber og samtidig holder det sig under 60 volt-grænsen, hvor der træder en række ekstra sikkerhedsforanstaltninger i kraft.

”Med højere spænding arbejdes der med lavere strømstyrke. Det betyder mere kraft til redskaberne, mindre varmeudvikling i batterierne og dermed længere holdbarhed. Med vores kraftige batterier i tre varianter har brugeren længere driftstid samt kortere opladningstid med vores kraftige lynoplader. Det betyder, at brugeren altid har power og ikke løber tør midt i en opgave. De nye redskaber kan leveres med tre forskellige batteripakker, hvor den eneste forskel er driftstiden på en opladning.

De fleste redskabsproducenter holder sig til 36 volt, men ved at gå op og arbejde med 50 volt kan vi få den kraft og styrke, som vi mener, de professionelle brugere har behov for. Samtidig lancerer vi markedets kraftigste lynoplader med en ladetid på bare 30 minutter for en fuld opladning”, fortæller Flemming Christensen.

Billigere drift

”Driftsøkonomien på vores batteridrevne redskaber er langt bedre end på benzindrevne, fordi opladningen er billigere end benzin, og vi får det bedste forhold mellem økonomi og præstation for alle typer af redskaber”, siger han.

”Vi har store forventninger til de nye produkter. Professionelle brugere i Danmark ser meget på arbejdsmiljø, så vi får stor fordel af mindre støj og færre vibrationer, og samtidig ser professionelle kunder på total cost of ownership – altså den samlede økonomi i redskabets levetid – og ikke bare på indkøbsprisen”, siger Flemming Christensen.

De nye batteridrevne værktøjer forhandles af Kärchers forhandlernet.

Sigh
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094