23948sdkhjf

Portal mærker travlhed i byggebranchen

Hos 3byggetilbud.dk, hvor danskere gratis kan indhente tre tilbud på deres bygge- eller renoveringsopgaver, oplever man en stigning i antallet af henvendelser og efterspørger derfor flere entreprenører med plads i ordrebogen
Der bliver fra flere sider meldt om mere travlhed i byggeriet – ikke mindst fra portalen 3byggetilbud.dk, der er drevet af AB gruppen, som siden år 2000 har formidlet byggeopgaver mellem håndværkere og boligejere.

Hjemmesiden, der har eksisteret siden 2006, giver danskere med en bygge- eller renoveringsopgave mulighed for at indhente tre tilbud på udførelsen.

”Vi vækster enormt meget. Lige nu oplever vi en vækst på 34 procent i antallet af opgaver sammenlignet med de fire første måneder sidste år”, siger Maria Carlsen, kommunikationschef for 3byggetilbud.dk, og understreger, at statistikken bygger på flere end 10.000 opgaver. Det gælder alt fra isoleringsopgaver, varmepumpeinstallationer, udskiftning af vinduer og større totalrenoveringer.

Som følge af væksten er portalen lige nu på jagt efter nye leverandører. ”Vi leder især med lys og lygte efter VVS’ere og jyske murerfirmaer. Generelt leder vi efter håndværkere, der har tid nu og plads i ordrebogen”, siger hun.

Brug for alle faggrupper

I dag er der flere end 1.100 leverandører tilknyttet, men der er plads til mange flere.

”Som vi ser det lige nu, har vi i hvert fald brug for 10 procent flere for at dække vores huller”, fortæller Maria Carlsen og understreger fravær af brancher i byggeriet, der ligger stille, og at væksten i opgaver er godt fordelt over hele landet. ”Tidligere har vi set, at mange af opgaverne fordelte sig i de større byer og i hovedstadsområdet, men nu kan vi se, at yderområderne også er kommet med”, siger hun.

Blandt andet kan det mærkes, at sommerhussæsonen er i gang, lyder det.

Læs også: " Kommunikation går skævt mellem kunder og håndværkere ".
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094