23948sdkhjf

Schneider Electric udvider LK-sortimentet

Og inviterer til lanceringsevent efter sommerferien.
Der er fuld gang i innovationen i Schneider Electric, der er ved at lægge sidste hånd på en stor lancering af en lang række nye produkter i Lauritz Knudsen-sortimentet LK-Fuga.

Derfor inviterer energispecialisten nu alle i el-branchen til en række landsdækkende lanceringsevents efter sommerferien for det, som Schneider kalder for den største produktudvikling i mange år.

- Vi har taget det bedste fra Fuga og videreudviklet et nyt, bredt produktsortiment herfra. Vi glæder os meget til at vise branchen, hvad vi har skabt. Det er lang tid siden, vi har gennemført et så stort udviklingsprojekt, og vi har selvfølgelig været i tæt dialog med installatører for at få branchens input og ønsker arbejdet ind i de nye produkter. Det handler for os om at sikre en hurtig, fleksibel og enkel installation, siger Mark Bitsch, der er produktchef for LK-sortimentet i Schneider Electric Danmark.

De varslede lanceringsevents finder sted i august, september og oktober, og produkterne er klar hos grossisterne fra 30. august
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172