23948sdkhjf

Jeld-Wen taber omsætning

Jeld-Wen går tilbage med et tocifret millionbeløb i det seneste årsregnskab. Overkapacitet på markedet, lyder forklaringen
Med en indtjening i 2015 på 8,9 mio. kroner leverer vindues- og dørproducenten Jeld-Wen et årsresultat, der ligger markant lavere end året før, hvor resultatet udgjorde 41,1 mio. kroner.

Selskabet oplever i regnskabsperioden en stigende omsætning, der dermed kommer op over en mia. kroner. Samtidig er både driftsresultatet og egenkapitalen gået tilbage.

Selv om årets resultat er lavere end forventet, anser virksomhedens ledelse det for tilfredsstillende, fremgår det af ledelsesberetningen.

”Årets resultat er lavere end forventet, men markedssituationen taget i betragtning vurderes resultatet at være tilfredsstillende”, skriver adm. direktør Claus Beier.

Forventer lille fremgang

På grundlag af fortsat overkapacitet i markedet og usikkerhed om den generelle økonomiske udvikling i Danmark, forventer virksomhedens bestyrelse og direktion, at resultatet også for det kommende år vil være under pres.

”Det forventes at omsætning og resultat for 2016 følger de generelle forventninger til markedet med en stigning på omkring 2 procent”, skriver direktøren.

Virksomheden, hvis produkter i Skandinavien markedsføres under varemærket Swedoor, har dansk hovedkontor i Løgstør men er en del af den internationale gigant Jeld-Wen.

Jeld-Wen opererer i flere end 20 lande og genererer 3,5 milliarder dollar i indtægter, hvoraf halvdelen kommer fra lande uden for USA.

[
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078