23948sdkhjf

Elinstallatør på opkøb

Forsyningsselskabet SE Energi & Klima ønsker at fokusere sin erhvervsforretning og sælger derfor sin CTS-forretning fra.

Køber er Olesen & Jensen, der ønsker at styrke sine aktiviteter inden for bygningsautomatik yderligere, idet styring og optimering af klima og energi i både bestående byggerier og fremtidens byggerier bliver af afgørende betydning for at leve op til samfundets øgede krav om optimal drift og komfort.

- CTS-forretningen vil komme til at supplere vores nuværende aktiviteter på glimrende vis, og samtidig gøre det muligt for os at videreudvikle på et område i vækst. O&J CTS bliver et selvstændigt aktieselskab for at sikre optimal fokus på det spændende forretningsområde. Det skylder vi både kunder og medarbejdere, siger Claus Boel, direktør i Olesen & Jensen A/S.

Aftalen mellem parterne blev underskrevet mandag den 3. oktober, og tirsdag er medarbejderne i SEs CTS-afdeling blevet orienteret om aftalen.

Olesen & Jensen overtager CTS-afdelingen, der har til huse på fire i lokationer i henholdsvis Esbjerg, Kolding, Århus og Ringsted, pr. 1. november 2016.

Om Olesen & Jensen

Olesen & Jensen A/S har afdelinger i Esbjerg, Borris og på Fanø og beskæftiger i dag 100 medarbejdere.

Kerneforretningen er el-installation. Herudover råder man over kompetencer indenfor entreprisestyring, industri- og automation, sikring, kommunikation, energioptimering, samt elektromekanik.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.068